Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τάκης Παζαΐτης: Έργα, όχι… λόγια!

Ο Τάκης Παζαΐτης είναι Αντιδήμαρχος Έργων στον Δήμο Τρικκαίων θεωρητικώς ένα χρόνο. Στην πραγματικότητα είναι Αντιδήμαρχος μόλις 8 μήνες.

Παρόλο το ελάχιστο χρονικό διάστημα που υπήρξε αρμόδιος για την υλοποίηση των έργων υποδομής και ανάπτυξης στον Δήμο της πόλης μας, κατάφερε να ολοκληρώσει τα εξής:

1. Την διαμόρφωση και ανάπλαση στο νησάκι του ποταμού Αγιαμονιώτη, που μαζί με την λειτουργία του «Μύλου των Ξωτικών» συμβάλει καθοριστικά στην οικονομική «ανάσα» της πόλης μας.

2. Στην διάνοιξη της παλιάς κοίτης του Ληθαίου ποταμού, με την οποία ένα μεγάλο τμήμα της πόλης μας (πίσω από το Κλειστό Γυμναστήριο) αναβαθμίζεται αισθητικά αλλά και ως χώρος αναψυχής και άθλησης .

3. Την αναβάθμιση της οδού Κονδύλη, καθώς επίσης της πεζοδρόμησης μέρους της παλιάς ζωαγοράς προκειμένου οι περιοχές αυτές να είναι περισσότερο ανθρώπινες και όχι γειτονιές «δεύτερης» κατηγορίας.

4. Στον σύγχρονο φωτισμό τόσο της οδού Κολοκοτρώνη όσο και της οδού Κονδύλη προκειμένου οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να έχουν το αίσθημα της ασφάλειας κατά τις νυκτερινές ώρες.

5. Την επέκταση του αγωγού ύδρευσης από το Αντλιοστάσιο μέχρι τον Προφήτη Ηλία, καθώς επίσης την επέκταση της αποχέτευσης στους οικισμούς του Ριζώματος και της Σωτήρας.

Ο Τάκης Παζαΐτης μπορεί να μην διακρίνεται στην ευχέρεια των «μεγάλων λόγων», έχει όμως κατακτήσει την πρωτιά στα έργα που στην μικρή του θητεία ως Αντιδημάρχου του Δήμου Τρικκαίων έχει υλοποιήσει και ολοκληρώσει.

Αξίζει την στήριξη όλων μας!
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή