Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τάβλι: Πρωταθλητής ο Καρδιτσιώτης Αποστόλης Αμπράζης

Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 ο Καρδιτσιώτης Αποστόλης Αμπράζης στο 7ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Αγωνιστικού Τάβλι

Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 αναδείχτηκε, την Πέμπτη 2 Απρ, ο Καρδιτσιώτης Αποστόλης Αμπράζης αφού επικράτησε 13-12 του διαχρονικά κορυφαίου Έλληνα παίχτη, Κώστα Χιωτίνη, σε ένα συγκλονιστικό τελικό.

Ο Αμπράζης βρέθηκε από νωρίς πίσω και στο διάλειμμα το σκορ ήταν 9-4 υπέρ του Χιωτίνη, ο οποίος συνέχισε την επέλασή του και μετά από αυτό.Μάλιστα ο Αμπράζης κατάφερε να οδηγήσει το ματς σε Crawford game , κυριολεκτικά στις τελευταίες ζαριές, αφού έκοψε το διπλό.

Με το σκορ 12-5, φάνταζε εξαιρετικά απίθανο να αλλάξει η τύχη του παιχνιδιού.Όμως ο Αποστόλης Αμπραζης με αντεπίθεση διαρκείας έκανε μια απίστευτη ανατροπή με το ματς να τελειώνει ύστερα από βιδωμένο διπλό στο 12-9.

Την 3η θέση κατέκτησε ο Σπύρος Σοφός που μαζί με τους δυο πρώτους θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Champions League.

Μια ακόμα επιτυχία για τα Καρδιτσιώτικα χρώματα και τον σύλλογό μας, είναι η κατάκτηση της 6ης θέσης από τον Σεραφείμ Μηλιώνη που μαζί με τους Δημήτρη Φίλο και Χρήστο Αναστασόπουλο (4ος – 5ος) θα συμμετέχουν στο Europa Cup.

 

1ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
(αποτελέσματα μέχρι και 5/4/2020 …. αγων.214/276)
Μετά απο 214 αγώνες, και μπαίνοντας στην τελική ευθεία (λήξη, Κυριακή 12 Απρ.) στην κορυφή βρίσκονται οι Βαγγέλης Λωρίδας (LORBAGOS) και Γιώργος Ντισλής (Handofdooom) με συντελεστή νικών/ηττών +12. Ακολουθούν ο Χρήστος Γρουτσος (Groutsos) +9 και ο Γιώργος Κυριάκος (vidologos) +8, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, μέχρι τέλους

 

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή