Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τελειώνει ο Μύλος… αρχίζει η νέα θητεία (φωτό)

Με τις ευλογίες του Πρωτοσύγκελου Αλέξιου Κανίνα το ποδαρικό του 2024 για τη νέα Δημοτική Αρχή στην τελετή λήξης του Μύλου των Ξωτικών

Λίγο πριν τα φώτα των Χριστουγέννων σβήσουν και λίγο πριν οι πύλες του Μύλου των Ξωτικών κλείσουν, ξεκινά επίσημα, και με τη… βούλα, η θητεία της νέας δημοτικής αρχής της πόλης μας.

Όπως κατέγραψε το Τrikalanews.gr, κάποιοι από τους νεοεκλεγμένους αιρετούς (Ζωή Παπαναστασίου, Βίβιαν Τέγου, Θωμάς Μερτσιώτης και Χρήστος Μπλουγούρας), αλλά και παλιές καραβάνες του Δήμου Τρικκαίων (Σοφία Αλεστά, Έφη Λεβέντη και Τάκης Παζαΐτης)  σμίξανε χθες στην τελετή λήξης του φετινού Μύλου των Ξωτικών, απολαμβάνοντας το θέαμα και καταλήγοντας λικνιζόμενοι υπό τους ρυθμούς του καλεσμένου τραγουδοποιού Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Φυσικά, από την τελετή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς, που ξεκινά τη νέα του θητεία ως εκλεγμένος από το λαό.

Θεσμική και επίσημα πια η παρουσία τους σε τέτοιου είδους δρώμενα! Μένει να δούμε πόσοι θα είναι αυτοί που θα το συνεχίσουν μέχρι τέλους…

Δείτε εικόνες:

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή