Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τελείωσαν..τα παραμύθια!

Όσο περνάει ο καιρός, και ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο χρόνος διεξαγωγής των Εκλογών, ο προεκλογικός αγώνας των κομμάτων και των υποψηφίων βουλευτών μπαίνει στα… βαθειά νερά.

Άλλοι αγωνιούν, για το αν και πως θα παραμείνουν στην εξουσία και άλλοι, για το πώς θα πάρουν την κυβέρνηση και φυσικά και το κράτος.

Οι αρχηγοί των κομμάτων στην κυριολεξία… οργώνουν την χώρα και ανοίγουν τα χαρτιά τους, για τον τρόπο που θα … βγει η πατρίδα μας από την τραγική θέση, στην οποία την έρριξαν ΟΛΟΙ, όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα την Ελλάδα.

Καταιγίδα οι υποσχέσεις τους, αν και πολλές, απ’ αυτές τις είπαν και πιο μπροστά, χωρίς να τις υλοποιήσουν και μεγάλη η προσπάθειά τους να πείσουν τους πολίτες, πως … έμαθαν από τα καταστροφικά τους λάθη.

Ο πολιτικός τους λόγος μένει στα … ρηχά νερά, αφού δεν κατανόησαν ποτέ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία, για να επιβιώσει. Πολλοί απ’ αυτούς, που ασχολούνται με τα κοινά, δεν δούλεψαν ποτέ και είναι όργανα ενός Συστημικού Κράτους.

Δεν ….ζημώθηκαν με τον Λαό, δεν πορεύτηκαν με τις δυσκολίες του Λαού και δεν μπορούν να πολιτευτούν για τον Λαό. Ως απόγονοι της Οικογενειοκρατίας και του Πολιτικού και Οικονομικού Κατεστημένου της χώρας, νοιάζονται μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον και για το πώς θα γίνουν πλούσιοι ή και πλουσιότεροι.

Να γιατί δεν έχουν προγράμματα και προοπτικές για να λύσουν τα δύσκολα προβλήματα της κοινωνίας. Αφήστε που, όταν καβαλήσουν το…. Καλάμι της εξουσίας, όλους τους άλλους τους βλέπουν «αφ’ υψηλού» και τους προσεγγίζουν μόνο όταν έρχονται εκλογές. Δεν μπορεί με προγράμματα είκοσι και τριάντα σελίδων να αντιμετωπίσουν την δύσκολη θέση των πολιτών.

Γι’ αυτό πιάνουν ένα μικρόφωνο και μοιράζουν υποσχέσεις και … Θα, χωρίς να αγγίζουν τις βασικές ανάγκες της κοινωνίας. Ξεκατινιάζονται, μιλώντας για τις βίλες των αντιπάλων, για τον Μιθριδάτη, για τον Υπουργό…των τρένων, Κώστα Καραμανλή, για το σταμάτημα των πλειστηριασμών, που τους ψήφισε ο Σύριζα του Τσίπρα και τους διατήρησε η Ν.Δ. του Μητσοτάκη, αφού και ο Άρειος Πάγος έβγαλε απόφαση, για τα «Αρπαχτικά» των FOUNDS, μέσα σε ….

Οκτώ ημέρες, ενώ οι αποφάσεις για τους πολίτες βγαίνουν σε 4-5 χρόνια!

Βασικούς τομείς της κοινωνίας, που θα έπρεπε να τους κρατήσουν υπό την διαχείρηση του κράτους, όπως η Υγεία, η Παιδεία, οι Συγκοινωνίες, οι Υποδομές, το Ρεύμα, το Νερό και τις Τράπεζες, τουλάχιστον μία Τράπεζα, τα έβαλα στην χρηματιστήριο ή τα πούλησαν στους Ολιγάρχες, οι οποίοι μαζί με τα Μ.Μ.Ε ελέγχουν τα πάντα.

Τέλειωσαν το… παραμύθια.

Ο κόσμος τους πήρε… χαμπάρι ποιοι είναι και τι επιδιώκουν, γι’ αυτό η Αυτοδυναμία … πέθανε και οι αναποφάσιστοι φτάνουν στο 20%. Η πρωτοφανής Ακρίβεια, που δεν θα εκλείψει, τα μεγάλα σκάνδαλα του πολιτικού συστήματος, το «Ακατεδίωκτο», δηλ. το «Άσυλο» στους Τραπεζίτες, σ’ όσους χειρίστηκαν κάκιστα την Πανδημία, στις επιτροπές για τις Υποκλοπές και για το Έγκλημα των Τεμπών, όλα αυτά άλλαξαν απότομα τις πολιτικές ισορροπίες και κλονίζουν συνθέμελα το όλο Σύστημα.

Την ίδια στιγμή Αρχηγός Κόμματος καταγγέλει εξαγορά πολιτικών στελεχών και αναβιώνει το … φάντασμα της αποστασίας και για το 1965 με τον Κων/νο Μητσοτάκη και το 2015-19 με του Τσίπρα, που κυβέρνησαν με … δανεικούς βουλευτές, δηλ. με Αποστάτες, για να σώσουν την …. Πατρίδα! Την όλη πορεία του προεκλογικού αγώνα, ο ταλαιπωρημένος Λαός, την αντιμετωπίζει με αδιαφορία, ενώ οι μεταφερόμενοι….Χειροκροτητές και οι κομματικοί «στρατιώτες», θυμίζουν το «παλαιά μου τέχνη κόσκινο…!».

Αφήστε που δεν λένε λέξη για τις «Πρέσπες του Αιγαίου» την στιγμή που ο σύμβουλος του Εντογάν Ιμπραήμ Καλίν είπε προχθές, πως με τους Έλληνες «είμαστε δύο χώρες που μοιραζόμαστε το Αιγαίο». Την ίδια στιγμή ο Νίκος Δένδιας αρνείται να ενημερώσει προεκλογικά τον Λαό για τα Ελληνοτουρκικά και δηλώνει ό,τι έχει να πει «θα το πει μετά τις εκλογές στον Πρωθυπουργό».

Μεγάλος ο Σταυρός του … Γολγοθά για τους Έλληνες. Η αποτυχημένη «Μυστική Διπλωματία» σε δράση.Το μόνο παρήγορο είναι η Πίστη στο Θεό και στις Αξίες της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς και στις Αξίες της Πατρίδας και της Οικογένειας.

Είμαστε στην εβδομάδα την Παθών, που ξεκίνησε με τον Νυμφίο, θα συνεχισθεί με την Σταύρωση και θα κορυφωθεί με την Ανάσταση. Από εκεί περιμένει την σωτηρία η «Ζώσα Εκκλησία» και γι’ αυτό γεμίζουν καθημερινά από απλούς Πιστούς οι Ναοί της Ορθοδοξίας.

Πόσο δίκαιο είχε ο Παυσανίας που έλεγε «γύρισα πολλούς τόπους και είδα βασιλείς και στρατιώτες, πλουσίους και φτωχούς. Ένα πράγμα μόνο δεν είδα «άνθρωπο χωρίς πίστη στο Θεό». «Το πνεύμα σου το αγαθόν οδηγήσει με εν γη ευθεία», όπως λέγει ο προφητάναξ Δαυίδ.

Ας ελπίσουμε πως αυτό το «Αγαθόν Πνεύμα» δεν θα αφήσει τους πιστούς Χριστιανούς, τους ρασοφόρους καθώς και τους Δεξιούς να ψηφίσουν την «πολύχρομη» κυβέρνηση, «κουρελού», που οραματίζεται ο Μητσοτάκης.

Αυτούς που έκλεισαν τις Εκκλησίες με τον Κορονοϊό, που απαγόρευσαν να χτυπούν οι καμπάνες, αυτούς που έβαλαν τους Αστυνομικούς να βάζουν πρόστιμα, όπως την γιαγιά, που πουλούσε… ραδίκια στην Λαμία, και την έβαζαν 300ευρώ πρόστιμο, αυτούς που … μάνδρωσαν τις κοινωνίες στα σπίτια, σαν τα … κοπάδια ζώων, και τώρα έχουν τέραστια προβλήματα Υγείας, αυτούς, που έβαλαν σε «Αναστολή» 7.000 Υγειονομικούς, για μα τους τιμωρήσουν, αυτούς, που έφεραν τον … Μεσαίωνα στην χώρα ΑΤΟΥΣ δεν πρέπει να τους στηρίξει ο κατεστραμένος Λαός.

Όσοι ψάλλουν το «τις Θεός μέγας ως ο Θεός ημών», δεν πρέπει να στηρίξουν τους Νέους «Μαυρογιαλούρους» και τις σύγχρονες «Ερινύες» της πολιτικής (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), γιατί εργαλειοποίησαν τους Αστυνομικούς, που είναι παιδιά του Λαού και όχι τους Κολωνακίου, γιατί σχεδόν όλοι αυτοί είναι παιδιά από το Μαυρέλι, το Μαλακάσι, το Διάσελο και την Νεράιδα δηλ. από την επαρχία και δεν είναι παιδιά της Εκάλης, της Φιλοθέης της Κηφισιάς και έγιναν αστυνομικοί για να προστατέψουν την ζωή και την περιουσία των πολιτών και όχι τις εγκληματικές πολιτικές των κυβερνώντων.

Πόσα δίκαιο είχε ο Αγάθων (450 – 400π.Χ) που έλεγε ότι ο Άρχων πρέπει να γνωρίζει ότι «δεν θα εξουσιάζει για πάντα» και πόσο ορθά διακηρύττει η Εκκλησία μας το «ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης , για το πέρασμα των ανθρώπων από την επίγεια ζωή. Δυστυχώς περάσαμε από το σύνθημα των Αγωνιστών του 1821 και των Ηρώων του 1940-41 «Ελευθερία ή Θάνατος» στο βρώμικο σύνθημα «Ασφάλεια ή Θάνατος».

Είθε η Ανάσταση του Ξανθού Ναζωραίου να φέρει και την Ανάσταση στην Ελληνική κοινωνία.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή