Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τελετή ένταξης στο Λιμενικό Σώμα, των πρώτων Pick-Ups περιπολικών Nissan NAVARA

Στην άμεση ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος με 54 περιπολικά οχήματα του κορυφαίου Pick-Up Nissan NAVARA, προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής.

Η συγκεκριμένη αγορά των 54 περιπολικών NAVARA, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και από Εθνικούς Πόρους.

Στην τελετή ένταξης, παρέστη σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προεξάρχοντος του Υπουργού, κυρίου Ιωάννη Πλακιωτάκη, σεζόν καθώς και η ανώτατη ηγεσία του Λιμενικού Σώματος. Από την πλευρά της Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, παρέστη ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Τάκης Θεοχαράκης.

Τα συγκεκριμένα οχήματα, με την κορυφαία ποιότητα και τις δυνατότητές τους, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο του Λιμενικού Σώματος.

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή