Τελετή Λήξης Σχολικού Έτους και Αποφοίτησης στο 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Η τελετή λήξης του φετινού σχολικού έτους 2022 – 2023 ολοκληρώθηκε στο προαύλιο του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων στις 22 Ιουνίου με επιτυχία και ενθουσιασμό αφήνοντας πίσω τις αξέχαστες στιγμές και ανεξίτηλες αναμνήσεις τόσο στους μαθητές/τριες όσο και στους γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η τελετή λήξης του σχολικού έτους αποτελεί πάντα ένα σημαντικό γεγονός για το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων, αφού αποτελεί την ευκαιρία να αναδειχθούν και να τιμηθούν οι επιτυχίες και οι προσπάθειες των μαθητών/τριών κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Συμβολίζει το τέλος μιας ακόμα επιτυχημένης ακαδημαϊκής περιόδου, γεμάτης προκλήσεις, ανακαλύψεις και επιτεύγματα για όλη τη σχολική κοινότητα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομα αποχαιρετιστήρια μηνύματα από τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Σμιξιώτη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Μπαντή και τον συγκινητικό λόγο της μαθήτριας της Γ΄ τάξης Αλεξάνδρα Κόκκαλη.

Φέτος, η τελετή λήξης ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς περιείχε πολλές βραβεύσεις επειδή οι μαθητές/τριες του σχολείου συμμετείχαν σε πλήθος διαγωνισμών – φεστιβάλ – εκθέσεις. Επιπλέον επαινέθηκαν μαθητές/τριες για την προσωπική τους ανάπτυξη, πρόοδο και την αναγνώριση των προσπαθειών και των κατορθωμάτων τους.

Στη συνέχεια, μοιράστηκαν στους μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης αναμνηστικά δωράκια από το Σχολείο και από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.

Η Γιορτή ολοκληρώθηκε με μουσικό – χορευτικό πρόγραμμα. Οι μουσικοί του σχολείου κ. Καραγκούνη και κ.Ψύρρα συντόνισαν και προετοίμασαν τα “παιδιά της χορωδίας” μεθοδικά και μας ταξίδεψαν με ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με εξαιρετικό και συναρπαστικό τρόπο.

Τέλος το χορευτικό του σχολείου παρουσίασε πολλούς παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια σε ωραία σχήματα με φιγούρες και κέφι. Η κ. Μπαλογιάννη με βοηθούς την κ. Ψύρρα και κ. Γώγου προπόνησαν και καθοδήγησαν τους μαθητές/τριες σ΄αυτήν τη δράση.

Την οργάνωση και το συντονισμό της όλης εκδήλωσης είχε η κ. Τζιοβάρα, εκπαιδευτικός του σχολείου.

Το σχολείο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες για τις επιτυχίες τους και την πρόοδό τους. Τους εύχεται καλό καλοκαίρι και μια λαμπρή μελλοντική πορεία. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Επίσης, ευχαριστούμε τους γονείς και τους κηδεμόνες για τη στήριξη και τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.Χωρίς την υποστήριξή σας, δεν θα μπορούσαμε να επιτύχουμε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ανάπτυξης που προσφέρουμε στους μαθητές μας.Τέλος ευχαριστούμε πολύ το Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ», την μπισκοτοποιία «ΒΙΟΛΑΝΤΑ», τα καταστήματα LIDL, τα supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα αναψυκτικά «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΙΑΦΑ» για την ευγενική τους χορηγία.

Η τελετή λήξης του φετινού σχολικού έτους αποτέλεσε μια δυναμική εμπειρία, που θα μείνει αξέχαστη για όλους μας. Ας διατηρήσουμε τις αναμνήσεις αυτές και την έμπνευση που αποκομίσαμε και ας συνεχίσουμε να προωθούμε και να επενδύουμε στην παιδεία για ένα καλύτερο μέλλον.

Καλό Καλοκαίρι

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Όμορφη θερινή γιορτή στην «Παραμυθούπολη» του Δήμου Τρικκαίων

Όμορφη θερινή γιορτή στην «Παραμυθούπολη» του Δήμου Τρικκαίων

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του βρεφικού σταθμού «Παραμυθούπολη», στον χώρο του σταθμού …
Super Εύα Ντάκου! Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2024 ΜΤΒ Νεανίδων με δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα αργυρό

Super Εύα Ντάκου! Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2024 ΜΤΒ Νεανίδων με δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα αργυρό

Εκπληκτική επίδοση για την αθλήτρια του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων, στην πρώτη της χρονιά στις νεάνιδες κατέκτησε όλους τους στόχους της …
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την πανώλη στα αιγοπρόβατα από Περιφέρεια Θεσσαλίας-ΥΠΑΑΤ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την πανώλη στα αιγοπρόβατα από Περιφέρεια Θεσσαλίας-ΥΠΑΑΤ

 Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έλεγχοι των 35 συνεργείων των κτηνιάτρων σε όλη τη Θεσσαλία για την επιδημιολογική επιτήρηση …
Γιώργος Τσιάκαλος: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έναρξη έργων αποκατάστασης πλημμυρόπληκτων περιοχών στη Θεσσαλία

Γιώργος Τσιάκαλος: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έναρξη έργων αποκατάστασης πλημμυρόπληκτων περιοχών στη Θεσσαλία

Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση έναρξης των έργων αποκατάστασης ζημιών σε οδοποιία, γέφυρες και σιδηρόδρομο που προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες …