Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τελευταία ευκαιρία για το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Μόνο το παιδικό λιφτ δύναται να τεθεί σε λειτουργία – Τι δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πύλης Κώστας Ούτρας

Πολύπλευρα και ίσως αξεπέραστα φαίνεται να είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.

Όπως είχε γράψει και σε σχετικό ρεπορτάζ το Trikalanews.gr, το λιφτ δεν λειτούργησε ενώ αυτό που αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι τέλος εβδομάδας είναι το παιδικό.

Όλα τα υπόλοιπα έχουν πάρει αρνητικές γνωμοδοτήσεις.

Σήμερα το πρωί σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος έργων Κώστας Ούτρας στο ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6, στάθηκε επιφυλακτικός και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μη λειτουργήσει καθόλου φέτος το χιονοδρομικό.

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων, «Η πρώτη απάντηση που έχουμε λάβει από ειδικούς είναι ότι δεν θα μπορέσει να δουλέψει φέτος το λιφτ. Δεν μπορούμε να πάρουμε την ευθύνη, τι θα γίνει σε περίπτωση ατυχήματος, ή αν πάρει κλίση κάποιος από τους πυλώνες; Και το συρόμενο και το εναέριο λιφτ έχουν αρνητική γνωμοδότηση για τη λειτουργία τους».

Πέρα από αυτό βέβαια, έχουν γίνει και καθιζήσεις στην πίστα του χιονοδρομικού που επίσης πρέπει να αποκατασταθούν.

Μιλώντας σχετικά με όλα αυτά στο Trikalanews.gr, ο κ. Ούτρας άφησε ένα ανοιχτό παράθυρο λέγοντας ότι θα εξετάσει ενδελεχώς τις εκθέσεις για να δει σε ποιο βαθμό θα μπορέσουν όλα αυτά θα μπορέσουν να γίνουν παρεμβάσεις.

Το πρόβλημα βέβαια που αντιμετωπίζουν τόσο οι πίστες όσο και τα λιφτ ήταν εδώ και καιρό γνωστά χωρίς όμως να έχουν γίνει μέχρι σήμερα οι απαραίτητες ενέργειες και κινήσεις ενώ και οι γνωμοδοτήσεις άργησαν σημαντικά.

Διαβάστε επίσης:

Πολλές οι ζημιές από την κακοκαιρία – Ζητούνται κονδύλια, αλλά…

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή