Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέλος σε ένα οικογενειακό δράμα στα Τρίκαλα

Δραματικές στιγμές μετά από εισαγγελική παραγγελία

Πρόκειται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ Trikalanews.gr για την περίπτωση ενός νέου ψυχικώς πάσχοντα συμπολίτη μας, ο οποίος εδώ και χρόνια ζούσε με τις φροντίδες του πατέρα του.

Αφού υπήρξε παρέμβαση από Κοινωνική Λειτουργό και κατατέθηκε το πόρισμα – πρόταση στην Εισαγγελία, το πρωί της Τετάρτης, μετά από παραγγελία ο νέος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε δομή του νομού Λάρισας.

Στο σπίτι που διέμεναν πατέρας και γιος εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές μιας και εδώ και χρόνια οι δυο τους ήταν μόνοι και ζούσαν κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Πρόκειται για μια περίπτωση ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή των Τρικάλων που δείχνει πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει συνέπεια και επαρκώς οργανωμένες δομές και υπηρεσίες ψυχικής υγείας και πρόνοιας.

Υπηρεσίες που θα στηρίζουν την ομαλή κοινωνικοποίηση ατόμων με προβλήματα, ώστε να αποφεύγεται ο εγκλεισμός τους αλλά και τα συγγενικά τους πρόσωπα που δίνουν αγώνα να αντιμετωπίσουν τόσο τα προβλήματα των οικείων τους, αλλά και την κοινωνική στάση που πολλές φορές δεν βοηθά αλλά δυσκολεύει τα πράγματα.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή