Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέμπη: Δράσεις από πολίτες, μαθητές, εκπαιδευτικούς για να μείνει η μνήμη ζωντανή

Η τοπική κοινωνία είναι ακόμη βαθιά αγανακτισμένη και πληγωμένη από το τραγικό συμβάν στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή δεκάδων νέων ανθρώπων αλλά και τη ζωή των τριών νεαρών κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας, Αναστασίας – Θώμης και Χρύσας Πλακιά.

Στα Τρίκαλα, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων, ζήτησαν από την Υπηρεσία Πρασίνου να φυτέψουν ένα δέντρο στη μνήμη των θυμάτων, ώστε κανείς να μη ξεχάσει την τραγωδία και το κόστος στις ζωές μας.

Σήμερα μάλιστα, παραβρέθηκε στο σχολείο τόσο ο αντιδήμαρχος κ. Παζαϊτης όσο και οι αρμόδιοι της υπηρεσίας, ώστε να επιλέξουν ένα δέντρο αειθαλές, που για πάντα θα βρίσκεται εκεί, με την ελπίδα ότι από τις ρίζες του θα ξεκινήσει ένα καλύτερο αύριο για τον κόσμο και τα παιδιά μας.

Αντίστοιχα, στην Καλαμπάκα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κος. Γιώργος Παπανικολάου, πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο το Δημοτικό Σχολείο Καστρακίου να πάρει το όνομα των τριών κοριτσιών που θρηνεί η τοπική κοινωνία, εφόσον βέβαια το εγκρίνει και η οικογένεια.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή