Τέμπη: Ένταση στο δικαστικό Μέγαρο Λάρισας – Προσαγωγές δημοσιογράφων και οπερατέρ μετά τη μήνυση δικηγόρου

Ένταση και διαπληκτισμοί σημειώθηκαν έξω από το δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, όπου απολογείται ο 59χρονος σταθμάρχης Λάρισας, μεταξύ δικηγόρου των οικογενειών θυμάτων και τραυματιών του δυστυχήματος στα Τέμπη και δημοσιογράφων.

Ο δικηγόρος απείλησε με μηνύσεις κατά δημοσιογράφων, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν από την αστυνομία στο τμήμα μεταγωγών. Η αιτιολογία δεν έχει ξεκαθαριστεί πάντως, η ένταση ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος είπε ενώπιον δημοσιογράφων ότι έδωσε στοιχεία στην ανακρίτρια και του ζητήθηκε παράβολο, ενώ στη συνέχεια αφού έκανε την τοποθέτησή του, άρχισε να απειλεί με μηνύσεις.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έδωσε κάποια στιγμή εντολή σε συνεργάτη του, να ειδοποιήσει την αστυνομία. Υπέβαλε τις μηνύσεις για “προσβολή νεκρών” όπως φώναζε και τα 4 άτομα οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα. Στο σημείο έφτασαν δύο περιπολικά με τους αστυνομικούς να ζητούν από τους δημοσιογράφους και τον οπερατέρ να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα.

Οι ενώσεις συντακτών βρίσκονται στο πλευρό των προσαχθέντων θεωρώντας απαράδεκτο και αναίτιο το σκηνικό.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή