Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέμπη: Ο επιθεωρητής Λάρισας πήρε αναρρωτική μόλις ξημέρωσε και ενώ μάζευαν πτώματα

Σε αργία τέθηκε ο επιθεωρητής Λάρισας μέχρι τη διεξοδική διερεύνηση της καταλληλόλητας και επιλογής του σταθμάρχη για υπηρεσία στον σταθμό της πόλης.

Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η πληροφορία ότι τα ξημερώματα λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα ο επιθεωρητής έσπευσε να πάρει αναρρωτική άδεια.

«Βάσει του άρθρου 102/30-5-2022 του Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας του ΟΣΕ και κατόπιν απόφασης του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού κ. Σπ. Πατέρα, από 4-3-2023 τίθεται σε αργία ο Επιθεωρητής Νικολάου Δημήτριος του Παναγιώτη μέχρι την διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του Σταθμάρχη Σαμαρά Βασιλείου για υπηρεσία στον στ. Λάρισας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο επιθεωρητής Λάρισας την επόμενη της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη πήρε αναρρωτική ενός μήνα, μια κίνηση που προκαλεί πολλά ερωτήματα, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε ήδη γίνει γνωστό το μέγεθος της τραγωδίας.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, το πλαίσιο που ισχύει αυτή τη στιγμή στους ελληνικούς σιδηροδρόμους, δίνει τη δυνατότητα να τοποθετείται σταθμάρχης σε σταθμό ανεξαρτήτως της εμπειρίας του, αρκεί να έχει την απαραίτητη πιστοποίηση.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή