Μαγνησία

Τέμπη: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Γεράσιμου

Ατελείωτος «γολγοθάς» για την οικογένεια του

12 Apr 2023
Τέμπη: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Γεράσιμου

Με την ελπίδα να τελειώσει ο «εφιάλτης» και ο Γεράσιμος να βγει νικητής από τη «μάχη» που δίνει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, ζει η οικογένειά του στον Βόλο, η οποία διανύει τον δικό της “Γολγοθά” και προσμένει στο «θαύμα» της Ανάστασης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 20χρονος φοιτητής που τραυματίστηκε βαριά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και πλέον οι προσπάθειες των γιατρών επικεντρώνονται στην εγκεφαλική του λειτουργία. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί φέρεται να διεξάγει συστηματικά τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πότε θα μπορέσουν να τον «ξυπνήσουν» από το τεχνητό κώμα.

Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity62 που το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη. Υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από την σύγκρουση. Έχει συμπληρώσει ήδη 43 ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και κάθε μέρα που περνάει κορυφώνεται η αγωνία για την πορεία της υγείας του.

 

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..