Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέμπη: Το κάλεσμα της οικογένειας των τριών κοριτσιών που χάθηκαν με το τρένο χωρίς επιστροφή

Ένας χρόνος θρήνος χωρίς απαντήσεις, χωρίς μια συγνώμη…

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών όπου ο χρόνος σταμάτησε για 57 ανθρώπους ανάμεσά τους τρία κορίτσια, τρία παιδιά της οικογένειας Πλακιά από το Καστράκι.

Ένα χρόνο μετά, οι οικογένειες των θυμάτων περιμένουν ακόμη απαντήσεις, περιμένουν κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι σε μια απώλεια που δεν ζυγίζεται.

Η οικογένεια Πλακιά, οι γονείς της Θώμης, της Αναστασίας και της Χρύσας, καλούν σε συγκέντρωση στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμπάκας εις μνήμη των παιδιών τους.

Στο μήνυμα που ανάρτησε ο Νίκος Πλακιάς, καλεί στις 28/2/2024 στις 20:15, την ώρα που οι συμπολίτες μας χαιρέτησαν για τα τελευταία φορά τα παιδιά τους. Η συγκέντρωση μνήμης, θα ολοκληρωθεί μετά από 30 λεπτά, όπως τότε αντίστοιχα μπήκανε στο τρένο χωρίς επιστροφή…

 «28/2/23

28/2/24

Ένας χρόνος πέρασε  από την ημέρα που τα κορίτσια μας φύγανε  για τελευταία φορά από την πόλη που τόσο πολύ αγαπήσανε .Σε ολους  εσας που όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν εφικτό να σας ευχαριστήσουμε  για την συμπαράσταση στο πένθος μας ,σας προσκαλούμε στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης μας εις μνήμης των παιδιών μας .Εκει όπου τα χαιρετήσαμε  για τελευταία φορά σας περιμένουμε να ανάψουμε ένα κερί στην μνήμη τους .

Ωρα 20:15 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμπακας

30 λεπτά όλοι μαζί μέχρι στης 8:45 που μπήκανε στο τρένο χωρίς επιστροφή»

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή