Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Τενεκέδες, ψωράλογα»: Σκληροί χαρακτηρισμοί κατά υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων!

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στα τοπικά όργανα

Ποιος το περίμενε ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Τρικάλων θα ξυπνούσε τέτοια πάθη και έριδες!

Πρωί πρωί και δύο τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, αντί να υπάρχει αέρας σύμπνοιας και δυναμικής, έρχονται κάποιες φωνές εκ των έσω να βάλουν μπουρλότο στα θεμέλια της συνοχής.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παρθένης, πρώην διοικητής του ΓΝΤ και μέλος της Ν.Ε. Τρικάλων, γνωστός βέβαια για τον εκρηκτικό του «Πολακικό» χαρακτήρα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6, χαρακτήρισε λάθος τη μη επιλογή του Γιώργου Τσιάκαλου (εκπαιδευτικού) στο ψηφοδέλτιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι επέλεξαν τα «ψωράλογα» και όχι το «αραβικό άτι»…ενώ κορύφωσε το κλίμα διχόνοιας λέγοντας ότι δεν θα στηρίξει παλιές αποτυχημένες πολιτικές διαδρομές.

Συμπληρώνοντας δε είπε ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν αξιόλογα στελέχη αλλά και «τενεκέδες»…

Διέρρηξε δε πλήρως τις σχέσεις με τον βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος βέβαια δεν ξανακατεβαίνει στις εκλογές, αλλά καθώς φαίνεται δεν πτόησε ούτε αυτό τον κ. Παρθένη.

Μένει να δούμε τι θα γίνει και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις από τη Νομαρχιακή Επιτροπή μιας και το θέμα που άνοιξε είναι βαθύ… αντίστοιχο με το ρήγμα που επικρατεί στο εσωτερικό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή