Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέρμα το τζάμπα από απόψε τα μεσάνυχτα

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της «Αυτοκινητόδρομος Κεντρική Οδός –Ε65» για την λειτουργία του τμήματος Ξυνιάδα – Τρίκαλα

Η «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος Α.Ε.» (Κεντρική Οδός), ανακοίνωσε ότι από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17 προς Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσει η λειτουργία των σταθμών διοδίων του τμήματος Α/Κ Ξυνιάδας – Α/Κ Τρικάλων, του αυτοκινητόδρομου Ε65.

Οι ζώνες χρέωσης που τίθενται σε εφαρμογή στο συγκεκριμένο τμήμα είναι οι παρακάτω δυο:

α) Η πρώτη ζώνη αποτελείται από το τμήμα Α/Κ Ξυνιάδας – Α/Κ Καρδίτσας, το οποίο έχει συνολικό μήκος 47,012 χλμ. και περιλαμβάνει το μετωπικό σταθμό Σοφάδων και τον πλευρικό Ανάβρας

β) Η δεύτερη ζώνη αποτελείται από το τμήμα Α/Κ Καρδίτσας έως ΑΚ Τρικάλων, το οποίο έχει συνολικό μήκος 30,535 χλμ. και περιλαμβάνει το μετωπικό σταθμό Τρικάλων και τον πλευρικό Προαστίου.

Οι τιμές διοδίων τελών ανά σταθμό και κατηγορία οχήματος είναι οι ακόλουθες σε ευρώ:

• Δίκυκλα, τρίκυκλα. Ανάβρα: 1,2 Σοφάδες: 2,1 Προάστιο: 0,7 Τρίκαλα: 1,35

• Ελαφρά οχήματα. Ανάβρα: 1,7 Σοφάδες: 3 Προάστιο :1,05 Τρίκαλα: 1,95

• Φορτηγά, λεωφορεία και οχήματα με λιγότερους από 4 άξονες. Ανάβρα: 4,35 Σοφάδες 7,6 Προάστιο 2,65 και Τρίκαλα 4,9

• Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες. Ανάβρα: 6,1 Σοφάδες: 10,6 Προάστιο 3,7 Τρίκαλα 6,9

Αύριο ξεκινά τη λειτουργία του και το Σημείο Εξυπηρέτησης Πελατών (Σ.Ε.Π.) του Ε65, που βρίσκεται στο 105ο χλμ. μετά το μετωπικό σταθμό διοδίων Τρικάλων, στο ρεύμα προς Λαμία. Το Σ.Ε.Π. θα βρίσκεται στη διάθεση κάθε οδηγού που επιθυμεί να ενημερωθεί για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών, να προμηθευτεί το Kentriki Pass, να αναζητήσει πληροφορίες αναφορικά με τη διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει.

Το Σ.Ε.Π. θα λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Η «Κεντρική Οδός» προσφέρει σε κάθε οδηγό, σε όλο το μήκος του τμήματος Ξυνιάδα – Τρίκαλα, υπηρεσίες οδικής ασφάλειας και εξυπηρέτησης όπως 24ωρα περίπολα Οδικής Ασφάλειας, 4ψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 24ωρης λειτουργίας το «1075», τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών στον αριθμό 801 700 7000 και email επικοινωνίας [email protected] και δωρεάν μετακίνηση οχήματος σε περίπτωση ακινητοποίησης.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή