Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέσσερα γκολ στην Λευκορωσία ο ΠΑΟΚ

Εμφατική Ευρωπαϊκή νίκη του ΠΑΟΚ στην Λευκορωσία κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοβ με 4-1 για την 2η αγωνιστική τυων ομίλων του Europa League.

Ένας καταπληκτικός Λεό Ζαμπά  , οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε επιβλητική νίκη  , βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση  . Ο Βραζιλιάνος με δυο γκολ και δυο ασίστ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε ένα ματς που κρίθηκε μόλις στο 17′, όταν το σκορ ήταν ήδη 0-3.

Η αρχή εγινε στο 6′ όταν ο Ζαμπά βρήκε με σέντρα τον Πρίγιοβιτς και ο τελευταίος με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο Βραζιλιάνος από δημιουργός, έγινε σκόρερ στις δυο επόμενες περιπτώσεις. Στο 11′, μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ, έκανε το 0-2 και στο 17′, μετά από κάθετη πάσα του Μαουρίσιο, πλάσαρε σωστά για το 0-3.

Στο 63′, μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Σάβις έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο Κρέσπο αλλάζοντας πορεία και τελικά κατέληξε στα δίχτυα για το 1-3  .Μετά από ωραία προσπάθεια του Ζαμπά και ασίστ στον Πέλκα, ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-4 στο 73′.
 
Μπάτε Μπορίσοβ (Αλεξέι Μπάγκα): Σχερμπίτσκι, Αλεξέι Ρίος, Φιλιπένκο, Πολιάκοφ, Βολόντκο, Μπάγκα, Ντράγκουν (71' Χλεμπ), Γιαμπλόνσκι, Ιβάνιτς, Στάσεβιτς (76' Γκορντέιτσουκ), Τουόμινεν (59' Σκάβις).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (70' Μπίσεσβαρ), Ζαμπά (86' Βιεϊρίνια), Πέλκας, Πρίγιοβιτς (76' Άκπομ)
 
Στο άλλο ματς του ομίλου:Τσέλσι-Βίντι 1-0
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 

Ομάδες Γκολ Βαθμοί
Τσέλσι  2 – 0
ΠΑΟΚ  4 – 2 3
Μπάτε Μπορίσοβ  3 – 4 3
Βίντι  0 – 3 0

 

3η αγωνιστική 

 
22.00 ΠΑΟΚ – Βίντι (25/10)
22.00 Τσέλσι-Μπάτε (25/10)

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή