Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τετ α τετ Παπακώστα – Θεοχάρη: Παρέλαβε επίσημα το χαρτοφυλάκιο στη Γραμματεία Προγράμματος

Με τον απερχόμενο Γραμματέα Προγράμματος και Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη, συναντήθηκε η Βουλευτής Τρικάλων, Κατερίνα Παπακώστα, για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της και την παραλαβή του χαρτοφυλακίου της Γραμματείας Προγράμματος. 

«Είναι μεγάλη τιμή κι ευχαριστώ πολύ τον συνάδελφο, Χάρη Θεοχάρη, γιατί με την ομάδα του κατάφερε να αφήσει μία σπουδαία παρακαταθήκη στην Γραμματεία Προγράμματος του κόμματος, θέτοντας πολύ υψηλά τον πήχη, αλλά και τις προσδοκίες για το έργο που θα κληθούμε να επιτελέσουμε την επόμενη τετραετία. Η Νέα Δημοκρατία κατάφερνε πάντα να ανοίγει δρόμους για μία Ελλάδα σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ανεπτυγμένη κι αυτό ακριβώς θα συνεχίσει να κάνει, εάν εργαστούμε όλοι με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο όραμα και την ίδια αποφασιστικότητα με τους προκατόχους μας».

Η κ. Παπακώστα συζήτησε εκτενώς με τον κ. Θεοχάρη, για τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου προγράμματος, οι οποίες θα πρέπει να τεθούν το επόμενο διάστημα, για να συμπληρώσουν το πολυσχιδές έργο που παρέδωσε, το οποίο  μάλιστα, οκτώ μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της κυβέρνησης, έχει υλοποιηθεί σε ποσοστό πάνω από το 50%. 

«Οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται δεν πάνε την χώρα, απλώς ένα βήμα παρακάτω. Την αναβαθμίζουν συνολικά. Διορθώνοντας τις δυσλειτουργίες των κρατικών μηχανισμών, εξυγιαίνοντας τους δημόσιους φορείς, βελτιώνοντας την επικοινωνία των πολιτών με το κράτος, ενισχύοντας τομείς όπως η παιδεία, η υγεία, η δημόσια διαλειτουργικότητα και η ασφάλεια, ώστε να αγγίξουν ποιοτικά τα διεθνή πρότυπα», διευκρινίζει η Βουλευτής, επισημαίνοντας πως «Δεν είναι απλό καθήκον, αυτό που θα κληθούμε να επιτελέσουμε το επόμενο διάστημα. Είναι μία δημιουργική πρόκληση, με ουσιαστικό αποτύπωμα στην ζωή των πολιτών και απαιτεί όραμα, συνεργατικό πνεύμα και υπευθυνότητα».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή