Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θ. Αλέκος: Επικίνδυνη ανευθυνότητα του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Για άλλη μια φορά ο επικεφαλής και χρισμένος αρχηγός από την παλιά ομάδα εξουσίας, επικαλούμενος την ανανέωση και τις νέες ιδέες για τα δικά τους παιδιά όμως, μας εκπλήσσει δείχνοντας την ανικανότητα ηγεσίας και παράλληλα την άγνοια του νόμου λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κύριε Αβραμόπουλε, Αγαπητέ Ελευθέριε, θα πρέπει να μάθετε ότι όταν θέτετε ερωτήματα για μείζονος σημασίας θέματα πρέπει να περιμένετε να πάρετε και απαντήσεις. Αντ’ αυτού το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις κάνοντας ένα προσχεδιασμένο σόου.

Αποχωρώντας από το ανώτατο όργανο που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, αποδεικνύετε ότι είστε εντελώς ακατάλληλος να διαχειριστείτε οτιδήποτε σοβαρό αφορά αυτόν τον τόπο. Αντιλαμβανόμενος ότι σε όλα τα ερωτήματα σας δόθηκαν εμπεριστατωμένες και αποστομωτικές απαντήσεις καταστώντας σας και αποδεικνύοντας σας πόσο ανίδεος, άσχετος και επικίνδυνος είστε, τραπήκατε σε άτακτη φυγή που είχατε προαναγγείλει πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου πράγμα που αποδεικνύει περίτρανα ότι ήταν προσχεδιασμένο.

Για του λόγου το αληθές, ακόμα και σήμερα στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜ με θέματα που αφορούσαν αποδοχές εντάξεων έργων και αποδοχές όρων λήψεων χρηματοδότησης πολλών εκατομμυρίων ευρώ, απουσιάζατε εσκεμμένα από ένα τόσο σημαντικό όργανο στο οποίο συμμετέχετε ως επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου μας.

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε όλοι απ’ τις κινήσεις σας, ούτε η θέση του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που έστειλε την παράταξη σας ο λαός σας αξίζει.

Κύριε Αβραμόπουλε έχοντας στο νου μου τα λόγια του Λάο Τσε: «Το να μην κάνεις τίποτα είναι καλύτερο από το να είσαι πολυάσχολος κάνοντας τίποτα» εσείς καταφέρατε να τα κάνετε και τα δύο.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή