Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θα είναι έτοιμο το Βαρούσι το Πάσχα; (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες στα καλντερίμια της παραδοσιακής συνοικίας της πόλης

Αν υπάρχει ένα σημείο της πόλης που ταυτίζεται με τη γιορτή της Ανάστασης τότε σίγουρα είναι το Βαρούσι. Οι πολυάριθμες εκκλησίες, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική της συνοικίας και η μυσταγωγική ατμόσφαιρα που έρχεται από άλλες εποχές προσελκύουν χιλιάδες Τρικαλινούς και επισκέπτες.

Βέβαια, αρκετοί δρόμοι της περιοχής βρίσκονται σήμερα σε μια κατάσταση ανάλογη με πολλούς άλλους στην πόλη αυτή, με εμφανή τα σκάμματα από εργασίες δικτύων. Ήδη, η εργολαβία που ξεκίνησε για την αποκατάσταση των οδών αυτών τρέχει με τον αντιδήμαρχο έργων Γιώργο Καταβούτα να διαπιστώνει ότι βαίνουν αρκετά γρήγορα.

Βάσει αυτής της εκτίμησης λοιπόν, την οποία μοιράστηκε με το Trikalanews.gr, εκφράζει την αισιοδοξία ότι μέχρι τις γιορτές του Πάσχα, οι δρόμοι της συνοικίας θα αποκτήσουν ενιαία όψη και φυσικά θα μπορούν να φιλοξενήσουν τους περιπατητές.

Θετικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι κάθε έργο που ολοκληρώνεται στα Τρίκαλα εισπράττεται ως μια νίκη από τους πολίτες που θέλουν την πόλη τους επιτέλους πίσω χωρίς ημιτελή έργα σε κάθε μισό μέτρο…

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή