Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θα πληρώσουμε για όλα όσα δεν…λειτούργησαν στα Τρίκαλα;

Έρχονται σιγά σιγά οι λογαριασμοί ενώ στη δύσκολη ώρα μείναμε με το τίποτα…

Χωρίς πρόσβαση και με την λεγόμενη και πολυδιαφημιζόμενη κανονικότητα να μην έχει επιστρέψει καλά καλά…οι Τρικαλινοί ήδη έχουν αρχίσει να λαμβάνουν τους λογαριασμούς τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Όπως αρκετοί συμπολίτες μας περιγράφουν με απόγνωση στο Trikalanews.gr, σε σπίτια και επιχειρήσεις που μόλις κατάφεραν αποκατασταθούν ή και που ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί εντελώς, άρχισαν να καταφθάνουν τα αποκόμματα λογαριασμών όπως Ρεύμα, Φυσικό Αέριο αλλά και τηλεφώνου!

Χωρίς καμία λοιπόν πρόβλεψη για όλα αυτά σε θεσμικό επίπεδο, οι Τρικαλινοί, πολλοί εξ αυτών χωρίς σπίτι και επιχείρηση πλέον, θα κληθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για τηλεπικοινωνίες που δεν λειτούργησαν όταν τις χρειαστήκαμε περισσότερο από ποτέ, για ηλεκτροδότηση ενώ βυθιστήκαμε μέρες στα σκοτάδια που επανήλθε μόλις σε κάποια χωριά αλλά και που δόθηκε αγώνας από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ακόμη και μέσα στην πόλη.

Για κοινωνικά κριτήρια είναι περιττό να αναφέρουμε κάτι αλλά καλό θα ήταν ήδη να έχει θεσπιστεί μια πιο δίκαιη οικονομική απαίτηση για υπηρεσίες που δεν έλαβαν ποτέ οι πολίτες ή καταναλωτές όπως συνηθίζουν να αναφέρουν οι εταιρείες.

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή