Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Κατερινόπουλος: Δέχεται ανώνυμες απειλές για τη ζωή του

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο απόστρατος ταξίαρχος της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε εξ’ αρχής στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον καθ’ ομολογία δράστη και σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, κάνοντας λόγο για την ανάμιξη τρίτου προσώπου, επιμένοντας ότι η υπόθεση αυτή έχει «ουρά» και δεν θα κλείσει εύκολα.

Μετά από όλες αυτές τις δηλώσεις σε τηλεοπτικά μέσα, σταθμούς (μίλησε και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη), αλλά και σε αναρτήσεις του στο προσωπικό μπλογκ που διατηρεί, αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, φαίνεται ότι κάποιος ή κάποιοι ενοχλήθηκαν και έτσι άρχισαν να τον απειλούν.

Σε πρώτη φάση, «έριξαν» το προσωπικό του blog, όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του: «Φίλες και φίλοι, σας γνωρίζω ότι κάποιος ή κάποιοι «εισέβαλαν» στο katerinopouloblogspot με συνέπεια να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Προφανώς και ενοχλήθηκαν, όταν είδαν ότι η επισκεψιμότητα του ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια επισκέπτες σε έξι μήνες.

Έκαναν βέβαια ζημιά που δεν διορθώνεται. Έχω όμως να τους «παραγγείλω τα μαντάτα» ότι εκ χαρακτήρος δεν το «βάζω κάτω» και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας, με εξ υπαρχής κατασκευασμένο blog. Και… Καλύτερα να με φοβούνται, διότι δεν θα τους δώσω τη χαρά να με λυπούνται».

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή