Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Αίρονται οι περιορισμοί για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων

Η ιστορική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη που ξεκίνησε το 2021 έφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα – Με το νομοσχέδιό μας που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, πλέον χωρίς κανένα περιορισμό θα μπορούν να ψηφίζουν οι απόδημοι Έλληνες, που ανήκουν στους εκλογικούς καταλόγους.

 Τιμούμε και σεβόμαστε τον απόδημο Ελληνισμό – Το αποδεικνύουμε με πράξεις.

 «Την περασμένη βδομάδα, πιστοί πάντοτε εμείς στον στόχο, οι απόδημοι Έλληνες που ανήκουν τους εκλογικούς καταλόγους να μπορούν χωρίς περιορισμούς να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα, ψηφίσαμε ένα νομοσχέδιο, πάρα πολύ μεγάλης σημασίας», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας.

Το μόνο που θα χρειάζεται πλέον να κάνει ο εκλογέας εξωτερικού είναι να εγγραφεί σε ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ για τους εκλογείς εξωτερικού χωρίς κανένα δικαιολογητικό.

Με το πέρας της διαδικασίας, ο Τρικαλινός Βουλευτής τόνισε ότι, «η υπερψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου, συνιστά μια ιστορική στιγμή, για την οποία εμείς στη Νέα Δημοκρατία είμαστε βαθιά περήφανοι. Στεκόμαστε και βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σε ολόκληρο τον Ελληνισμό, σε όλους τους Έλληνες όπου και εάν μένουν. Γνωρίζουμε τη μεγάλη τους αγάπη για την πατρίδα όλων μας. Τους σεβόμαστε βαθιά.

 Ο Θανάσης Λιούτας με τις τοποθετήσεις και τις ομιλίες του, πάντα υπογράμμιζε την ανάγκη οι απόδημοι Έλληνες, χωρίς κανένα περιορισμό να συμμετέχουν στα κοινά της πατρίδας που τόσο νοιάζονται και αγαπούν. Μιλούσε και μιλά πάντα για τους δικούς μας απόδημους Έλληνες που κατάγονται από τον Νομό Τρικάλων που η έγνοια τους για την Ελλάδα και για την ιδιαίτερη πατρίδα τους, εδώ για τον τόπο μας, είναι πάρα πολύ μεγάλη και βαθιά συγκινητική πάντοτε.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή