Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Αναβιώνουν οι 120 δόσεις και ενεργοποιείται νέα ρύθμιση

Ήταν σαφείς και αποφασιστικές  οι πρωτοβουλίες του Βουλευτή Τρικάλων, Θανάση Λιούτα, σχετικά με το αίτημα της τοπικής μας οικονομίας και ειδικότερα πάρα πολλών ελεύθερων επαγγελματιών μας, για την αναβίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων και της ρύθμισης των οφειλών που δημιουργήθηκαν κατά την ενεργειακή κρίση.

Ο Θανάσης Λιούτας έθεσε το ζήτημα και ενώπιον του Πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετέφερε στον Πρωθυπουργό την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα συσσωρευμένα χρέη στους επαγγελματίες μας, λόγω της ενεργειακής κρίσης. Χαρακτήρισε και προσδιόρισε τη ρύθμιση μέσω δόσεων, ως αναγκαία και πολύτιμη.

Η ρύθμιση αυτή τελικά ήρθε. «Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό κάθε τοπικής κοινωνίας, και εργάζεται σκληρά για την ανάπτυξη σε κάθε μέρος της πατρίδας μας», τονίζει ο Τρικαλινός Βουλευτής.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων της διακυβέρνησής μας, κάθε πολιτική στήριξης και βοήθειας, ιδιαιτέρως σε όσους είχαν και έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, έλαβε σάρκα και οστά».

Η αναβίωση των 120 δόσεων ενεργοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου του 2023 και τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου, ενεργοποιείται η ηλεκτρονική υπηρεσία για οφειλές που δημιουργήθηκαν την περίοδο, από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως και τον Δεκέμβριο του 2022.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή