Θανάσης Λιούτας: Άνοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ για αιτήσεις πληρωμής λόγω Κορωνοϊού για τους Καπνοπαραγωγούς

Άνοιξε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενημερώνει συγκεκριμένα ο Τρικαλινός Βουλευτής Θανάσης Λιούτας, για την κατάθεση των αιτήσεων πληρωμής της ενίσχυσης λόγω Covid 19  για το 2020 και για τους καπνοπαραγωγούς μας.

Με το άνοιγμα της συγκεκριμένης πλατφόρμας οι καπνοπαραγωγοί και μια σειρά παραγωγών άλλων προϊόντων, όπως η Λεβάντα, τα Ξερά Σύκα και άλλα, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και σύντομα να λάβουν την αποζημίωση.

Σημειώνεται ότι το ύψος της ενίσχυσης για τους παραγωγούς καπνού ανέρχεται στα 90 ευρώ ανά στρέμμα. Η πλατφόρμα για την αίτηση πληρωμής είναι διαθέσιμη στη σελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ στο πεδίο «Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2020».

Ο Τρικαλινός Βουλευτής ευχαρίστησε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιο Γεωργαντά,  για τις ενέργειες που προηγήθηκαν για τις αποζημιώσεις και στους καπνοπαραγωγούς μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετούς μήνες, ο κ. Λιούτας στις αλλεπάλληλες συναντήσεις του με τον ΥΠΑΑΤ, καθώς και με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τόνιζε επισταμένως την ανάγκη της επιτάχυνσης της διαδικασίας αποζημιώσεων για τους παραγωγούς καπνού.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή