Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Χρηματοδότηση και νέων έργων για τον Νομό μας από το «Αντώνης Τρίτσης»

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού μας ενισχύεται και αναβαθμίζεται.

Ενημέρωση από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, είχε ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, ότι σήμερα υπογράφτηκε η χρηματοδότηση και νέων έργων, για τους Δήμους, Μετεώρων και Πύλης, στο πλαίσιο του «Αντώνης Τρίτσης».

Ειδικότερα, για τον Δήμο Μετεώρων, πρόκειται για το έργο, «Ψηφιακή Σύγκλιση», με ύψος χρηματοδότησης το ποσό των 816.395, 79 ευρώ.

Για τον Δήμο Πύλης, πρόκειται για το έργο, «Παρεμβάσεις και δράσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις υποδομές διαχείρισης υδάτων της ΔΕΥΑ Πύλης», με ύψος χρηματοδότησης το ποσό των 2.718.100.00 ευρώ.

«Με την παρούσα απόφαση», υπογραμμίζει ο Θανάσης Λιούτας, «αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι το «Αντώνης Τρίτσης», αποτελεί σημαντικό και δυνατό όχημα ανάπτυξης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

«Τα έργα που εντάσσονται και αυτή τη φορά, είναι έργα, τα οποία αγγίζουν τις πλέον σύγχρονες ανάγκες και στηρίζουν τους δήμους ώστε να περάσουν στη νέα εποχή, αντιμετωπίζοντας επαρκώς και αποτελεσματικά τις σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις».

«Η Κυβέρνησή μας θωρακίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ο Τρικαλινός Βουλευτής πάντοτε στηρίζει τις ανάγκες όλων των δήμων του Νομού Τρικάλων, επικοινωνώντας και μεταφέροντας ζητήματα και ανάγκες άμεσα στο Υπουργείο και στον αρμόδιο Υπουργό, κ. Πέτσα.

«Είναι πάντοτε γόνιμη η συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και με τον κ. Στέλιο Πέτσα, και πάντοτε διεξάγεται με γνώμονα την άμεση και αποφασιστική στήριξη των δήμων μας», υπογραμμίζει πάντοτε ο κ. Λιούτας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή