Θανάσης Λιούτας: Εγκρίθηκε και η αποζημίωση λόγω Κορωνοϊού για τομάτα – αγγουράκι

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, σήμερα 31 Μαρτίου του 2021, του Βουλευτή Τρικάλων, Θανάση Λιούτα, με τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και με τα στελέχη του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, ο Βουλευτής Τρικάλων ενημερώθηκε ότι αποφασίστηκε η αποζημίωση των καλλιεργειών τομάτας – αγγουριού, της παραγωγής πατάτας (καλοκαίρι – φθινόπωρο) και καρπουζιών σε εξωτερικούς χώρους.

Στη συνέχεια o κ. Λιούτας επικοινώνησε και με τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ενημερώθηκε ότι, σε συνέχεια της απόφασης του κ. Σκυλακάκη, αναμένεται να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και να ακολουθήσει η διαδικασία της καταβολής της αποζημίωσης των παραγωγών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι παραγωγοί του Νομού Τρικάλων.

Ο Θανάσης Λιούτας όλο το προηγούμενο διάστημα είχε πραγματοποιήσει συνεχείς παρεμβάσεις και συναντήσεις εργασίας με όλους τους αρμόδιους Υπουργούς και με τα στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ την ανάγκη για την ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος είχε επαναλάβει ο ίδιος προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, και σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν και οι δυο στις 24 Μαρτίου του 2021.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής ευχαρίστησε τους Υπουργούς και όλα τα αρμόδια στελέχη των Υπουργείων για την άμεση και άψογη συνεργασία που είχαν και έχουν και τόνισε για ακόμη μια φορά ότι, η Κυβέρνηση της ΝΔ επιβεβαιώνει με τις πράξεις της ότι πάντα βρίσκεται στο πλευρό όλων των παραγωγών και στο πλευρό κάθε τοπικής κοινωνίας, επιλύοντας κάθε δίκαιο αίτημα που ανακύπτει.

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Σύλληψη αλλοδαπού στο Βόλο για δύο περιπτώσεις κλοπής

Σύλληψη αλλοδαπού στο Βόλο για δύο περιπτώσεις κλοπής

Αστυνομική επιχείρηση καταλήγει στη σύλληψη δράστη για κλοπές σε κατάστημα και πρατήριο υγρών καυσίμων …
Έργα Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων στο κέντρο της πόλης την ερχόμενη εβδομάδα

Έργα Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων στο κέντρο της πόλης την ερχόμενη εβδομάδα

Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων με νέα ζωνοποίηση …
Εκτροπή αυτοκινήτου στη Βελίκα: τρεις νεαροί τραυματίες

Εκτροπή αυτοκινήτου στη Βελίκα: τρεις νεαροί τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες στη Βελίκα του Δήμου Αγιάς …
Σύλληψη 70χρονου στην Κατερίνη για κλοπές αξίας 50.000 Ευρώ

Σύλληψη 70χρονου στην Κατερίνη για κλοπές αξίας 50.000 Ευρώ

Αλβανός υπήκοος κατηγορείται για εννέα κλοπές σε σπίτια και χρήση παραποιημένης ταυτότητας …