Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Εκταμιεύονται τα πρώτα δάνεια για το «Σπίτι μου»

Είναι ένα γεγονός που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για δεκάδες χιλιάδες νέους ανθρώπους.

 Βάσει ενημέρωσης από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης,  ο Θανάσης Λιούτας υπογραμμίζει ότι εκταμιεύονται τα πρώτα δάνεια του στεγαστικού προγράμματος «Σπίτι μου» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Αυτά τα πρώτα δάνεια αφορούν την αγορά πρώτων κατοικιών από νέους, μετά την έγκριση των δανείων και τον επιτυχημένο νομικό και τεχνικό έλεγχο των ακινήτων.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, επισημαίνει ότι πρόκειται για μια πολιτική που έρχεται και στηρίζει άμεσα, απευθείας και αποφασιστικά, τις ζωές και την πορεία δεκάδων χιλιάδων νέων ζευγαριών και νέων συμπολιτών μας.

Μέσω του προγράμματος «Σπίτι μου», νέοι ή νέα ζευγάρια, ηλικίας 25-39 ετών, μπορούν να αποκτήσουν κατοικία με μηνιαία δόση σημαντικά χαμηλότερη από εκείνη που αντιστοιχεί στα στεγαστικά δάνεια της αγοράς, καθώς το 75% του κεφαλαίου χορηγείται άτοκα από τη ΔΥΠΑ, ενώ, για τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους και όσους αποκτήσουν την ιδιότητα αυτή, το δάνειο είναι άτοκο στο σύνολό του.

«Η πολιτική μας σχεδιάζεται πάντοτε με ανοικτούς διαύλους με την κοινωνία μας, με τους ανθρώπους κάθε ηλικίας και γενιάς. Λύνουμε τα προβλήματα και στηρίζουμε την κοινωνία».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή