Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Ενισχύσεις σε κάθε κτηνοτροφικό κλάδο

Τόσο μέσα από τις επίσημες ομιλίες του, όσο και στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Τρικαλινό Βουλευτή, Θανάση Λιούτα, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, περιγράφει τα ποσά, τα οποία θα δοθούν σε κάθε κτηνοτροφικό κλάδο. Πρόκειται για τη μεγάλη ενίσχυση, που θα ξεπεράσει τα 90 εκατομμύρια ευρώ, την οποία ανακοίνωσε από το βήμα της ΔΕΘ, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί ασφαλώς και με την ενίσχυση ύψους 60 εκατομμυρίων για τους αγρότες, για την αγορά λιπασμάτων.

Ο Θανάσης Λιούτας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Γεωργαντά, επισημαίνοντας την ανάγκη να διατεθούν σημαντικά ποσά στήριξης, σε όλους τους κτηνοτροφικούς κλάδους, καθώς όλοι οι κτηνοτρόφοι μας έχουν πληγεί πολύ από τις διεθνείς ανατιμήσεις και από την ενεργειακή κρίση.

Να σημειώσουμε ότι, ο κ. Λιούτας προσπαθεί πάντα για τη στήριξη κάθε κτηνοτροφικής και γεωργικής ομάδας ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπ’όψιν τις ειδικές ανάγκες της κάθε εκτροφής και κάθε παραγωγής και καλλιέργειας. Μέσα στο καλοκαίρι μάλιστα, να σημειώσουμε ότι δικαιώθηκε και η μεγάλη προσπάθεια που είχε καταβάλει για τη συμπερίληψη όλων των χοιροτρόφων για την ενίσχυση λόγω Κορωνοϊού.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή