Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Επιπλέον κονδύλια ύψους σχεδόν 360.000 ευρώ στον ν. Τρικάλων

Από το Υπουργείο Εσωτερικών για το αυξημένο ενεργειακό κόστος

Ποσό 30.000.000 ευρώ έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού, κ. Στέλιου Πέτσα, προς όλους τους Δήμους της χώρας μας για την κάλυψη των αναγκών που δημιουργήθηκαν λόγω της αύξησης του ενεργειακού κράτους.

Ειδικότερα για τον Νομό Τρικάλων, η ενίσχυση φτάνει το ποσό των 358.738 ευρώ, αναφέρει ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας.

Αναλυτικά:

Για τον Δήμο Μετεώρων: 71.618 ευρώ,
Για τον Δήμο Πύλης: 50.030 ευρώ,
Για τον Δήμο Τρικκαίων: 202.970 ευρώ και
Για τον Δήμο Φαρκαδόνας: 34.120 ευρώ.

Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική έκτακτη ενίσχυση από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τους Δήμους της χώρας μας και προς τους Δήμους του Νομού μας, με σκοπό την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους και σαφέστατα την ενίσχυση των σχολικών επιτροπών για τις δαπάνες θέρμανσης των σχολείων μας.

Η πρόσθετη αυτή επιχορήγηση, όπως και τα συνολικά κονδύλια, τα οποία έχουν διατεθεί στους Δήμους μας μέσα στην ενεργειακή κρίση, είναι μια απόφαση και μια πολιτική κρίσιμης σημασίας, δηλώνει ο Θανάσης Λιούτας.

«Αποδεικνύει το μεγάλο έργο του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο αποσκοπεί, η στήριξη μέσα στην ενεργειακή κρίση να είναι συνεχής και διαρκής, ώστε η Αυτοδιοίκηση δυνατά και απρόσκοπτα να συνεχίζει το πολύπλευρο και σοβαρότατο έργο της, δίπλα σε όλους τους δημότες, τους συμπολίτες μας. Δίπλα στα παιδιά μας».

 

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή