Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Έργα του Νομού Τρικάλων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

Θανάσης Λιούτας: Έργα του Νομού Τρικάλων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

Αναρτήθηκε ο Προσωρινός Πίνακας.

 Δρομολογείται άμεσα η ένταξη νέων έργων του Νομού Τρικάλων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης στο μέτρο 4.3.4. «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».

 Για τα νέα έργα του Νομού Τρικάλων, τα οποία εντάσσονται στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως αυτά ανακοινώθηκαν μέσα από τον προσωρινό πίνακα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μας ενημερώνει σχετικά  Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, βάσει της επικοινωνίας του με την αρμόδια Γενική Γραμματεία του ΥΠΑΑΤ.

Ειδικότερα για τον Νομό Τρικάλων, εντάσσονται τα εξής έργα:

  • Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Δ.Ε. Πιαλείας και Δ.Ε. Πύλης, ύψους δημόσιας δαπάνης: 495.000 ευρώ.
  • Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Φαρκαδόνας, ύψους δημόσιας δαπάνης: 948.000 ευρώ.
  • Βελτίωση Πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της Δ.Ε. Γόμφων, ύψους δημόσιας δαπάνης: 495.000 ευρώ.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής τονίζει ότι πρόκειται για έργα, τα οποία θα έχουν πάρα πολύ μεγάλη χρησιμότητα, θα εκσυγχρονίσουν σημαντικά την πρωτογενή μας παραγωγή και θα βοηθήσουν πολύ τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους μας.

Να σημειωθεί ότι βάσει προηγούμενων ανακοινώσεων του κ. Λιούτα, αναφορικά τότε με το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, διαπιστώθηκε και τότε η σημαντική ένταξη έργων για τη βελτίωση των υποδομών για τη γεωργική και κτηνοτροφική μας παραγωγή- και όχι μόνο. Ο Θανάσης Λιούτας πάντοτε εργάζεται για την υλοποίηση έργων στον τόπο μας, τα οποία μπορούν να έχουν ένα μεγάλο και συνεχές αναπτυξιακό αποτύπωμα – για όλους τους τομείς της τοπικής μας οικονομίας – καθώς και για έργα που βελτιώνουν και την ίδια την καθημερινότητα όλων των συμπολιτών μας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή