Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Για 3 χρόνια δωρεάν σχολικά γεύματα σε δημοτικά σχολεία του Νομού Τρικάλων

Με μεγάλη ικανοποίηση έγινε αποδεκτή η ενημέρωση ότι για τα σχολικά έτη 2024 – 2025, 2025 – 2026, καθώς και με προαίρεση για άλλο ένα σχολικό έτος (2026 – 2027), θα έχουμε δωρεάν σχολικά γεύματα σε δημοτικά σχολεία του Νομού Τρικάλων και μάλιστα ότι αυξάνονται οι δήμοι της Θεσσαλίας στο πρόγραμμα, λόγω της κρίσιμης κατάστασης που έχουν περιέλθει εξαιτίας των θεομηνιών του Σεπτεμβρίου.

 Ο Τρικαλινός Βουλευτής βρίσκεται πάντοτε σε άμεση επικοινωνία με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κα. Σοφία Ζαχαράκη, για ζητήματα που αφορούν την αρμοδιότητα του Υπουργείου.

Ο Θανάσης Λιούτας ευχαριστεί την κα. Υπουργό που ενέσκηψε στα δύσκολα προβλήματα που πάρα πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν μετά τις πλημμύρες.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής θα συνεχίσει με εστίαση να εργάζεται για την απρόσκοπτη υλοποίηση στον τόπο μας και σε κάθε δήμο μας, σχετικών και αντίστοιχων πολιτικών, οι οποίες πάντοτε έχουν ως στόχο τη στήριξη των παιδιών της κοινωνίας μας και των οικογενειών τους, ειδικότερα μάλιστα τώρα που ως κοινωνία καλούμαστε να διαχειριστούμε τις μείζονες επιπτώσεις των θεομηνιών του Σεπτεμβρίου.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή