Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Η κοινωνία πιστεύει και επιλέγει το μέλλον της προκοπής και της ανάπτυξης

Σε χωριά της Φαρκαδόνας ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

«Μακριά από όσα οδηγούν τη χώρα μας πίσω…, η κοινωνία μας επιθυμεί καθαρά λόγια και ξεκάθαρα αποτελέσματα. Αποτελέσματα, έργα και πράξεις, που οδηγούν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη. Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι δύναμη ανάπτυξης, δύναμη προόδου και δύναμη ευθύνης».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Λιούτας από τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, τα οποία επισκέφτηκε κατά την απογευματινή του περιοδεία, το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Πετρόπορος, Γεωργανάδες, Κλοκοτός, Κεραμίδι και Πηνειάδα. Δίπλα σε όλους τους ανθρώπους για ακόμη μια φορά.

Ευχαριστώντας από την καρδιά του, ο Θανάσης Λιούτας όλους τους δημότες, για τη μεγάλη τους στήριξη στο πρόσωπό του, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, για ακόμη μια φορά δήλωσε ότι η κοινωνία μας γνωρίζει, αναγνωρίζει και εμπιστεύεται τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία απέδειξε ότι οδηγεί τη χώρα και την κοινωνία μας μπροστά.

«Με δύναμη όλοι μαζί στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η κοινωνία μας, δίνοντας ισχυρή εντολή στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, ισχυρή εντολή για μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα πρόγραμμα που μετά βεβαιότητας θωρακίζει και ενισχύει την ανάπτυξη, την ασφάλεια, την ευημερία, την προκοπή και την πρόοδο για όλους. Πρόκειται για δέσμευσή μας. Είναι χρέος μας».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή