Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Η πολιτική μας πάντα δίπλα στις νέες και στους νέους μας

Θα διπλασιαστούν τα κονδύλια για το πρόγραμμα το «ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ», δεσμεύθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

«Πρόκειται για ακόμη μια έμπρακτη απόδειξη», τονίζει ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, «ότι ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνει σημαντικές και αποφασιστικές λύσεις στα μείζονα ζητήματα της κοινωνίας μας. Ένα από τα βασικότερα ζητήματα είναι η εξεύρεση μιας στέγης για τους νέους μας».

«Για να αντιμετωπιστεί το θέμα αυτό, για να διευκολύνουμε τις νέες και τους νέους μας, σχεδιάσαμε και εφαρμόζουμε μια πολιτική, η οποία δίνει απάντηση και λύσεις. Μια πολιτική που βοηθά στην πράξη! Να θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα «Σπίτι μου», αφορά την απόκτηση κατοικίας για νέους από 25 έως 39 ετών.

Ο διπλασιασμός των κονδυλίων για το πρόγραμμα αυτό, όπως δεσμεύθηκε για αυτό ο Πρωθυπουργός μας, είναι η απόδειξη ότι είμαστε έμπρακτα και αποφασιστικά δίπλα στην κοινωνία. Ότι ο στόχος μας είναι η ευημερία όλων των συμπολιτών μας, κάθε ηλικίας και κάθε γενιάς!

Οι νέοι μας πρέπει να έχουν όλα τα εφόδια, να έχουν τη στήριξη και τις εγγυήσεις για να πορευτούν, για να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους, για να μεγαλώσουν με αξιώσεις και με όλα τα εφόδια τα παιδιά τους. Αυτοί είναι βασικοί μας στόχοι! Για τους στόχους αυτούς, αγωνιζόμαστε», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή