Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Ισχυρή εντολή, Αυτοδυναμία, Σταθερότητα, Ανάπτυξη για όλους

Το μήνυμα της ανάγκης για μια ισχυρή και σταθερή Κυβέρνηση έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας με την Νέα Δημοκρατία, Θανάσης Λιούτας από τα χωριά του Δήμου Πύλης, Πηγή, Λυγαριά, Παλαιομονάστηρο και Γόμφους, τα οποία επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Ιουνίου.

Στις συζητήσεις με τους κατοίκους και αναφερόμενος στην μεγάλη νίκη της ΝΔ στις κάλπες τις 21 Μαΐου ο Θανάσης Λιούτας τόνισε πως «η κοινωνία επιβράβευσε τις προσπάθειες που κάναμε τέσσερα χρόνια. Επιβράβευσε το μεγάλο έργο, με το οποίο αποδείξαμε ότι είμαστε δίπλα στους πολίτες, αγωνιζόμενοι πάντα για τις κατάλληλες λύσεις.

Η κοινωνία γνωρίζει πως τηρήσαμε και θα τηρούμε πάντα τις υποσχέσεις μας. Θέσαμε την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης. Ακόμη και μέσα σε πολλαπλές και μεγάλες διεθνείς κρίσεις, δε σταματήσαμε το έργο μας, που βασικό στόχο πάντα είχε, έχει και θα έχει, την ανάπτυξη και τη στήριξη. Διαχειριστήκαμε με συνέπεια και ψυχραιμία τις κρίσεις. Ενισχύσαμε τις Ένοπλες Δυνάμεις και διαφυλάξαμε τα σύνορά μας».

Για ακόμη μια φορά, ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που του έδειξε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, και τόνισε ότι μαζί συνεχίζουμε όλοι να πορευόμαστε για τον μεγάλο αγώνα και τη μεγάλη νίκη της 25ης Ιουνίου.

«Η χώρα χρειάζεται Κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία. ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ για μια αυτοδύναμη Ελλάδα».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή