Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αυτοψία στα πληγέντα χωριά μας από τις θεομηνίες (φωτό)

Αυτοψία και γόνιμος διάλογος για την κατάσταση που επικρατεί και σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και θα ακολουθηθούν με σκοπό την αποκατάσταση υποδομών, την ανακούφιση των πληγέντων και γενναίες αποζημιώσεις.

 Παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του κλιμακίου του Υπουργείου στον Νομό Τρικάλων.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, συμμετείχε στην περιοδεία που πραγματοποιήθηκε στα πληγέντα χωριά μας από τη θεομηνία.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν, οι Υφυπουργοί, κ. Σταύρος Κελέτσης, καθώς και ο κ. Διονύσης Σταμενίτης, οι γενικοί γραμματείς, κ. Γεώργιος Στρατάκος  και κ. Κώστας Μπαγινέτας, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ που εκτελεί χρέη Προέδρου, κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης.

Συνοψίστηκαν τα μέτρα ανακούφισης, τα οποία υλοποιήθηκαν μέχρι σήμερα και αναλυτικά συζητήθηκαν οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν ώστε άμεσα να έλθει η πλήρης αποζημίωση.

Η ηγεσία του Υπουργείου, με επικεφαλής τον Υπουργό, κ. Αυγενάκη, συνομίλησε με πλήθος πληγέντων παραγωγών και πραγματοποιήθηκε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.

Παρόντος του Υπουργού, στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων, μαζί με τα στελέχη μας, ενώ οι επισκέψεις το πρωί ξεκίνησαν από την ΕΑΣ Τρικάλων.

«Ο διάλογος με τους πληγέντες, αγρότες και κτηνοτρόφους, είναι πάντοτε γόνιμος και διαρκής. Είναι το ζητούμενο να είμαστε συνεχώς δίπλα», τόνισε ο κ. Λιούτας. «Μέσα από τον διάλογό μας και μέσα από την καθαρή αντίληψη και γνώση που έχουμε για τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, σχεδιάζονται οι λύσεις».

 Ο Τρικαλινός Βουλευτής επικεντρώθηκε επιπρόσθετα στις τοποθετήσεις του, και στο αυστηρό χρονοδιάγραμμα, το οποίο έχει τηρηθεί πάνω στις πρώτες προκαταβολές των παραγωγών μας, καθώς και στο χρονοδιάγραμμα που τίθεται και θα ακολουθηθεί σχετικά με την πλήρη και γενναία αποζημίωση και την αντικατάσταση του ζωικού κεφαλαίου.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή