Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Μήνυμα μεγάλης και ηχηρής νίκης για τη ΝΔ από τα ορεινά των Μετεώρων μας

Αγιόφυλλο, Αγναντιά, Σταγιάδες, Οξύνεια. Στα ορεινά των Μετεώρων μας βρέθηκε ο Θανάσης Λιούτας, όπου και συναντήθηκε εκ νέου με όλους τους κατοίκους των χωριών μας, ευχαριστώντας τους, από την καρδιά του, για τη μεγάλη στήριξη που του έδωσαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου και ζητώντας, η στήριξη στην Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, να είναι ισχυρή και δυνατή!

«Ισχυρή και δυνατή νίκη, ισοδυναμεί με αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ισοδυναμεί, με σταθερότητα. Ισοδυναμεί με τον δρόμο της προκοπής και της προόδου. Μακριά από διχασμούς. Μακριά ψεύτικές υποσχέσεις. Η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ισοδυναμεί με τον δρόμο της ανάπτυξης για όλους. Με ίσες ευκαιρίες για όλους! Με ένα παρόν και με ένα μέλλον, στο οποίο θα υπάρχουν όλες οι ρεαλιστικές προϋποθέσεις και κάθε κατάλληλη πολιτική για να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε και να κατακτούμε το μέλλον που αξίζει ο τόπος μας, και ολόκληρη η κοινωνία μας», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας.

 Με κάθε κοινότητα του ορεινού όγκου του Δήμου Μετεώρων, με κάθε πολίτη, με κάθε κάτοικο ακόμη και στο πιο ορεινό χωριό μας, από άκρη σε άκρη ολόκληρου του Νομού Τρικάλων, ο Θανάσης Λιούτας συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς μεγάλης εμπιστοσύνης.

 «Ο τόπος μας έχει ανθρώπους, που με την πορεία τους και με τη στάση ζωής τους, αποδεικνύουν πάντα τις αξίες τους. Είναι άνθρωποι που γνωρίζουν και αναγνωρίζουν τον δρόμο της προκοπής και της ανάπτυξης και για αυτό θα δώσουν ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για αυτοδύναμη Κυβέρνηση, υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή