Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Νέα Έργα για τον Δήμο Πύλης και τον Δήμο Μετεώρων στο «Αντώνης Τρίτσης»

Για την υπογραφή της ένταξης του έργου «Βελτίωση Υδροδότησης οικισμών του Δήμου Πύλης από τη ΔΕΥΑΠ»,  και του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Μετεώρων» στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ενημερώθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, από τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα.

Η χρηματοδότηση του έργου της  «Βελτίωσης Υδροδότησης του Δήμου Πύλης από τη ΔΕΥΑΠ»  είναι: 1.145.000 ευρώ και αφορά τρία υποέργα:

  • Την Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης στην Τ.Κ. Μουριάς (690.000 ευρώ).
  • Την Ύδρευση Οικισμού Αγ, Ιωάννη & Αγ. Δημητρίου Τ.Κ. Ροπωτού του Δήμου Πύλης (450.000 ευρώ).
  • Την Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για την προετοιμασία και σύνταξη φακέλου για την υποβολή της Πρότασης Χρηματοδότησης (5.000 ευρώ).

Η χρηματοδότηση του έργου της «Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Μετεώρων» είναι: 1.111.800 ευρώ και αφορά την υλοποίηση εργασιών ασφαλτόστρωσης υφιστάμενων αγροτικών δρόμων συνολικού μήκους περίπου 8,5 χλμ στις Τ.Κ. Καλαμπάκας, Θεόπετρας, Ελαφίου και Σκεπαρίου του Δήμου Μετεώρων.

Ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό, κ. Στέλιο Πέτσα, για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, για τη στήριξη και την ανάπτυξη του Νομού Τρικάλων.

«Πρόκειται για δυο πολύ σημαντικά έργα», ανέφερε ο κ. Λιούτας, «τα οποία θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών.

«Τα δυο αυτά έργα έρχονται να προστεθούν στα εξίσου σημαντικά έργα, τα οποία ήδη έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Το «Αντώνης Τρίτσης» αποτελεί όχημα ανάπτυξης για τον τόπο μας, αλλά και για τις περιφέρειες όλης της χώρας», σημείωσε επιπλέον ο Τρικαλινός Βουλευτής.

Ο Θανάσης Λιούτας θα συνεχίσει να βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, για έργα κρίσιμης σημασίας, εδώ για τον τόπο μας. «Για έργα ανάπτυξης».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή