Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: «Ο αγώνας δίνεται πάντοτε για τον τόπο και για όλους τους συμπολίτες μας»

Στην ορκωμοσία της νέας Βουλής ο Θανάσης Λιούτας όπου για δεύτερη φορά ορκίστηκε Βουλευτής του Νομού Τρικάλων.

«Η εκπροσώπηση της τρικαλινής κοινωνίας, ολόκληρου του τόπου μας, στη Βουλή, ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας, αποτελεί μέγιστη και υψηλή ευθύνη. Ευχαριστώ από την καρδιά μου για ακόμη μια φορά τις Τρικαλινές και τους Τρικαλινούς – καθεμία και καθέναν ξεχωριστά – για την εμπιστοσύνη τους. Για τη δύναμη που μου δίνουν με την ψήφο τους να αγωνιστώ σκληρά, με επιμονή και στοχοπροσήλωση, ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε τον τόπο μας δυνατό! Για ευκαιρίες για όλους. Για στήριξη. Για λύσεις.

Είναι μεγάλη μου τιμή, να εκπροσωπώ τον τόπο μας από τη θέση του βουλευτή. Μια θέση, που μου έδωσε, μου δίνει και θα μου δίνει πάντοτε τη μεγάλη δύναμη για προσφορά, προς όλους. Είμαι πάντοτε δίπλα και κοντά τους. Το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά, και αυτό με συγκινεί πάντα. Οι δεσμοί εμπιστοσύνης μας, πάντα δυνατοί. Η ευθύνη, τεράστια», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας, με το πέρας της ορκωμοσίας.

Στο περιθώριο της τελετής, ο Βουλευτής του τόπου μας, πραγματοποίησε πολλές και σημαντικές συναντήσεις με τους Υπουργούς, όπως με τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Λευτέρη Αυγενάκη και με τον νέο Υπουργό Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη. Άμεσα μάλιστα θα εκκινήσουν και οι συναντήσεις εργασίας τους, με σκοπό να τεθούν και να αναζητηθούν λύσεις σε ζητήματα του τόπου και των συμπολιτών μας.

Να σημειωθεί, ότι τον Θανάση Λιούτα συνόδευσαν, η οικογένειά του, πολλοί συνεργάτες και πολλοί φίλοι του, οι οποίοι ήθελαν να βρίσκονται στο πλευρό του σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή