Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: «Ο πολίτης και η κοινωνία μας στον πυρήνα της πολιτικής μας»

Είναι ο σκοπός μας και το χρέος μας

Στις εξαιρετικά θετικές και ευεργετικές νέες ρυθμίσεις, σχετικά με

– την αύξηση του ορίου ασφαλιστικών οφειλών, ώστε ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες να μπορούν να βγαίνουν ευκολότερα στη σύνταξη,

– το εφάπαξ επίδομα σε συνταξιούχους μας προσωπική διαφορά,

-την κατάργηση της παρακράτησης της σύνταξης για τους συνταξιούχους μας που επιθυμούν να εργαστούν,

– τις fast track διαδικασίες και για τις επικουρικές συντάξεις, καθώς και σχετικά με

– την επέκταση του επιδόματος μητρότητας, και στις ελεύθερες επαγγελματίες, καθώς και στις αγρότισσες, αναφέρθηκε ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας.

«Για ακόμη μια φορά, με τις πολιτικές μας αποδεικνύουμε, ότι οι απαντήσεις μας στα προβλήματα των συμπολιτών μας, συνιστούν λύσεις».

Ειδικότερα, σε ό,τι έχει να κάνει με το νέο αυξημένο όριο ασφαλιστικών οφειλών για να μπορέσει να εκδοθεί η σύνταξη, εκείνο αυξάνεται σημαντικά (30.000 ευρώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες και 10.000 ευρώ για τους αγρότες), ο Θανάσης Λιούτας «έτρεξε» πολύ…

Τόσο στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό, όσο και κατά τη συνεργασία που ανέπτυξε με όλους τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο Τρικαλινός Βουλευτής έθετε το πρόβλημα, εξηγώντας το μεγάλο μέγεθος της κοινωνικής ανακούφισης που θα έφερνε η λύση.

«Η αύξηση των οφειλών που αποφασίστηκε», τονίζει ο κ. Λιούτας, «καθώς και το σύνολο των διατάξεων που εισάγουμε συνιστούν σημαντικές λύσεις που στηρίζουν έμπρακτα ολόκληρη την κοινωνία μας.

«Ενισχύουμε το εισόδημα. Στηρίζουμε τους συνταξιούχους μας. Στηρίζουμε τις μητέρες, τα παιδιά, τους πολίτες κάθε γενιάς…».

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή