Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Παράταση για την υλοποίηση του 20% των Σχεδίων Βελτίωσης μέχρι την 30η Νοεμβρίου του 2022

Υπεγράφη η παράταση της υλοποίησης του 20% των Σχεδίων Βελτίωσης έως τις 30 Νοεμβρίου 2022 για όλη τη χώρα, ενημερώνει ο Βουλευτής Τρικάλων ΝΔ, Θανάσης Λιούτας, ο οποίος έχει ασχοληθεί πολύ και επισταμένως με το πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης, καταθέτοντας Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις και ευρισκόμενος σε συνεχή επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεώργιο Γεωργαντά.

Ειδικότερα, αναφορικά με την παράταση που υπεγράφη, πρόκειται για την παράταση της προθεσμίας υλοποίησης του 20% των Σχεδίων Βελτίωσης – Δράσεις: 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020».

Σχολιάζοντας την απόφαση αυτή, ο Τρικαλινός Βουλευτής αναφέρει ότι πρόκειται να βοηθήσει πάρα πολύ τους ενδιαφερόμενους και να δώσει μια ανάσα, καθώς ήταν πολλοί εκείνοι οι οποίοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα για την υλοποίηση του 20%, λόγω κυρίως καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην προμήθεια των γεωργικών οχημάτων. Όπως είναι γνωστό, είναι συνολικό το πρόβλημα, το οποίο υπάρχει στον χώρο της εμπορίας των οχημάτων και  μέσα σε αυτό εμπίπτει ασφαλώς και η προμήθεια των γεωργικών οχημάτων.

Η παράταση έως την 30η Νοεμβρίου θα βοηθήσει πολύ, επισημαίνει ο κ. Λιούτας. Να θυμίσουμε ότι σε σχέση με το ζήτημα της υλοποίησης του προγράμματος των Σχεδίων Βελτίωσης, ο Θανάσης Λιούτας έχει πραγματοποιήσει Κοινοβουλευτική Ερώτηση στον ΥΠΑΑΤ, με θέμα την ανάγκη της ένταξης όλων των επιλαχόντων στο πρόγραμμα, με σκοπό να βοηθηθούν όλοι οι παραγωγοί μας που εργάζονται σκληρά και που ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τη βελτίωση της παραγωγής και για τον γενικότερο εκσυγχρονισμό στον πρωτογενή τομέα.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή