Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Προχωράμε δυνατά για τη μεγάλη μάχη και τη μεγάλη νίκη στις 25 του Ιούνη

Η αυτοδυναμία στην κάλπη της 25ης Ιουνίου θα σημάνει τη συνέχεια της πολιτικής μας, η οποία στο επίκεντρο τοποθετεί πάντα την ανάπτυξη, την ευημερία και την ασφάλεια της κοινωνίας και της Πατρίδας μας.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την κάλπη της 21ης Μαΐου, παραχώρησε ο Θανάσης Λιούτας, στον Χρήστο Πίσσα και στην εκπομπή «Ορθά – Κοφτά» που προβάλλεται στην FormMediatv.

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια ιστορική νίκη, η οποία φανερώνει με τον πιο καθαρό τρόπο, ότι η ελληνική κοινωνία επιλέγει, σταθερότητα, ανάπτυξη, ασφάλεια, μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, μείωση της ανεργίας, αύξηση μισθών και συντάξεων, τη στήριξη της οικονομίας, την ενίσχυση του πρωτογενούς μας τομέα, τη θωράκιση της τουριστικής μας ανάπτυξης. Την πολιτική δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που πάντοτε θα στηρίζει, θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα και θα θωρακίζει την ευημερία της κοινωνίας μας» τόνισε.

Ο Θανάσης Λιούτας, ερωτώμενος και αναφορικά με τη σημαντική επιτυχία, την οποία και ο ίδιος κατέκτησε, μιας και κατόρθωσε στις εκλογές της 21ης Μαΐου να αυξήσει τις εκλογικές του δυνάμεις κατά 20%, τόνισε, ότι «η εμπιστοσύνη της τρικαλινής κοινωνίας συνιστά μεγάλη τιμή και συγχρόνως μια μεγάλη ευθύνη.

«Την ευθύνη πάντοτε να βάζω πλάτη, πάντοτε να δίνω τον μεγάλο αγώνα για την ανάδειξη όλων των ζητημάτων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν στην περιοχή μας. Αποτελεί δέσμευσή μου πάντοτε να βρίσκομαι στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας».

Αναφορικά με τη νέα προεκλογική περίοδο, η οποία ξεκινά, με ορίζοντα τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι, «ξαναμπαίνουμε στον αγώνα, σηκώνουμε τα μανίκια, δεν πρέπει να επαναπαύεται κανείς».

«Θα γυρίσω ολόκληρο τον Νομό μας για ακόμη μια φορά. Περιοδείες και επισκέψεις σε κάθε χωριό, παντού… για να συναντήσω τους συμπολίτες μας για ακόμη μια φορά. Για να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την ψήφο τους. Για να συζητήσουμε και πάλι για το πρόγραμμα και για τις θέσεις της παράταξής μας. Για το νέο μας προγραμματικό σχέδιο.

Για την ανάπτυξη και για την ευημερία. Για τους βασικούς στόχους που θέτουμε. Για να στηρίξουμε την παράταξή μας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη μεγάλη εθνική προσπάθεια να συνεχίσουμε να χτίζουμε το παρόν και το μέλλον της ανάπτυξης και της προόδου για όλους ανεξαιρέτως, χωρίς κανέναν διαχωρισμό, χωρίς κανέναν αποκλεισμό.

Η προεκλογική περίοδος που ξεκινά, θα με βρει εκεί που βρίσκομαι πάντα… δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας. Με ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας, με άμεση επαφή, πάντοτε για να δίνουμε τον αγώνα των έμπρακτων λύσεων. Των λύσεων που αποτελούν τον μεγάλο στόχο που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή