Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Βασική και μεγάλη μας μέριμνα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας

Στο μπλόκο των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας στο Μεγαλοχώρι βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας.

Έμπρακτα στο πλευρό τους για ακόμη μια φορά. Συνομίλησαν για τα ζητήματα που τους απασχολούν, καθώς και για το γενναιόδωρο πακέτο στήριξης που έχει ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός για τη Θεσσαλία.

Στο μπλόκο του Μεγαλοχωρίου, όπου συγκεντρωμένοι βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι από ολόκληρο τον Νομό Τρικάλων και από όλους τους πολιτικούς χώρους, ο Τρικαλινός Βουλευτής προσήλθε για να συνομιλήσει μαζί τους. Το κλίμα ιδιαιτέρως γόνιμο για συζήτηση.

Ο Θανάσης Λιούτας έμπρακτα βρίσκεται πάντοτε δίπλα τους, γεγονός που και ίδιοι αναγνωρίζουν, αναγνωρίζοντας και υποδεχόμενοι τον κ. Λιούτα ως έναν άνθρωπο δικό τους, που αγωνίζεται για μια καλύτερη προοπτική για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Στη συνάντηση ο Τρικαλινός Βουλευτής απάντησε σε όλες τις  ερωτήσεις τόσο των αγροτών, όσο και των κτηνοτρόφων. Οι παραγωγοί μας τόνισαν ότι έχουν ανάγκη την επιτάχυνση της καταβολής των αποζημιώσεων.

Ο Θανάσης Λιούτας από την πλευρά του υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί από τον Πρωθυπουργό είναι αποφασιστικής και μεγάλης σημασίας. Η διαχείριση και η αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα και πάνω σε αυτό υπήρξαν πάρα πολύ σημαντικές ανακοινώσεις.

Επιπλέον,  ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι, και επί του κρίσιμου θέματος της ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας και της στήριξης όλων των πληγέντων αγροτών και κτηνοτρόφων, ο Πρωθυπουργός έχει ανακοινώσει πολύ σημαντικές πολιτικές από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Επιπρόσθετα στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ο Τρικαλινός Βουλευτής επεκτάθηκε και σε δομικές πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν για μια πιο ανταγωνιστική αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Όπως άλλωστε το αξίζουν οι άνθρωποι του τόπου μας που έχουν αφιερώσει και αφιερώνουν τη ζωή τους στη γεωργία και στην κτηνοτροφία.

«Αναφορικά τώρα με το ζήτημα των αποζημιώσεων, πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά στην ατζέντα μας. Από την πλευρά μου όπως έκανα από την πρώτη στιγμή, θα εργάζομαι για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και δίκαιη καταβολή τους», υπογράμμισε ο Τρικαλινός Βουλευτής.

Να σημειωθεί ότι εξ αρχής οι δίαυλοι επικοινωνίας και συνεργασίας του Θανάση Λιούτα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και με το Μέγαρο Μαξίμου για τις πλέον ενδεδειγμένες και κατάλληλες λύσεις για τον πρωτογενή τομέα στον Νομό Τρικάλων και στη Θεσσαλία μας, υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι ανοικτοί και συνεχείς.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή