Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Λιούτας: Υπογράφτηκε και το έργο της ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων του Δήμου Φαρκαδόνας για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Το «Αντώνης Τρίτσης» καταλύτης για την τοπική μας ανάπτυξη.

Για την υπογραφή της ένταξης ενός ακόμη πολύ σημαντικού έργου για τον Νομό μας, αυτή τη φορά – συγκεκριμένα – για την ένταξη του έργου, «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων του Δήμου Φαρκαδόνας», στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ενημερώθηκε ο Τρικαλινός Βουλευτής, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, ανήμερα της υπογραφής της απόφασης αυτής από τον ίδιο τον κ. Πέτσα, Πέμπτη 7 Απριλίου 2022.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.635.266,97 ευρώ και αφορά την αγροτική οδοποιία μήκους περίπου 12,6 χιλιομέτρων σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Πρόκειται για έργο, το οποίο, ο Τρικαλινός Βουλευτής είχε ζητήσει από τον κ. Πέτσα,  ήδη από πέρυσι, σε κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, αλλά και στις επόμενες συναντήσεις τους, επισημαίνοντας τα μεγάλα οφέλη, που θα έχει η υλοποίηση του έργου αυτού για την τοπική αγροτική και ευρύτερη οικονομία του τόπου μας.

«Η αγροτική οδοποιία αποτελεί ένα έργο, μεγάλης σημασίας, το οποίο στηρίζει δομικά την πρωτογενή παραγωγή, αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών και ειδικότερα όλων των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Βελτιώνει την πρόσβαση σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και καθιστά την πρόσβαση αυτή ασφαλέστερη και ταχύτερη. Με δεδομένο μάλιστα ότι η αγροτική οδοποιία και η ασφαλτόστρωση συνεπάγονται και τη μείωση του κόστους μεταφοράς, γίνεται αντιληπτό ότι τα έργα αυτά  ενισχύουν και το αγροτικό και κτηνοτροφικό εισόδημα», υπογραμμίζει ο Τρικαλινός Βουλευτής.

Ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τον κ. Στέλιο Πέτσα και τον συνεχάρη για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο ουσιαστικά έρχεται και ενισχύει με σημαντικά έργα την τοπική ανάπτυξη και την καθημερινότητα συνολικά των συμπολιτών μας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή