Θεατρική παράσταση των εκπαιδευτικών της ΔΔΕ Τρικάλων – Πού και πότε θα γίνει

Για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών και σχολικών μονάδων του Δήμου Φαρκαδόνας.       

Η θεατρική ομάδα  των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, «θεατρικές διαΔΡΩμές», επανέρχεται  στο προσκήνιο, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο «Αθανάσιος Τριγώνης» του Δήμου Τρικκαίων, με την  δροσερή και πολύ επίκαιρη  κωμωδία  «2 γυναίκες και εγώ».

Ποιος είναι ο ΕΓΩ;; Από τα τέλη του 19ου αιώνα έως σήμερα φαίνεται πως ακόμη παλεύουμε με τους ίδιους φόβους. Η κατάρρευση των ταυτοτήτων, η αναταραχή των φύλων, προκαλεί ακόμη κραδασμούς σε όλες τις εκφάνσεις του Εγώ και του Εμείς. «Δεν μπορώ να συνεχίσω, θα συνεχίσω», όπως διακήρυτταν οι ήρωες του Μπέκετ. Η συνειδητοποίηση αυτής της αλήθειας είναι ίσως πέρα από τις αντοχές μας. Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να την αναζητούμε. Κι αν σταθούμε δυνατοί, να την αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε. Αυτός ο αγώνας αλληλοεξόντωσης αντλεί το πρότυπό του από τη μάχη των φύλων. Εδώ, όμως, το αρσενικό Εγώ αποδεικνύεται άξιος αντίπαλος και η σύγκρουση έχει ένα αίσιο τέλος συνύπαρξης και συνδημιουργίας… Η συνέχεια επί σκηνής….

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …