Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θεόδωρος Αλέκος: Κόσμημα ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Καλαμπάκας

Ολοκλήρωση και παραλαβή του έργου «ταρτάν» στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας από τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι έχουμε πλέον έναν αγωνιστικό χώρο – κόσμημα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας. Πρόκειται για ένα έργο που η χρηματοδότηση του εξασφαλίστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και για το οποίο από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου τρέξαμε όλες τις διαδικασίες ανάθεσης, επίβλεψης και εκτέλεσής του.

Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία, τη νεολαία και τον αθλητισμό. Σήμερα έχουμε τη χαρά να παραλάβουμε αυτό το πολύ σημαντικό έργο και να το παραδώσουμε στους αθλητικούς συλλόγους και στους πολίτες της πόλης μας για να το χαρούν και να μυηθούν στα αγαθά του αθλητισμού, σε αυτό τον υπέροχο χώρο.

Θα θέλαμε για το επόμενο χρονικό διάστημα και ως ότου έρθει προς έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο ο κανονισμός λειτουργίας αθλητικών χώρων, να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο χρήσης του σταδίου.

Πιο συγκεκριμένα, προς αποφυγή ατυχημάτων και μέχρι την λήξη των προπονήσεων των μικρών παιδιών του συλλόγου Σ.Κ.Α.Μ., ο χώρος του «ταρτάν» θα χρησιμοποιείται 15:00 με 16:00 Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή απ’ τους μικρούς μας αθλητές.

Για όλες τις υπόλοιπες ώρες και ημέρες το στάδιο θα μπορεί να χρησιμοποιείται από αθλητές και μη ως εξής:

Οι δύο εσωτερικές διαδρομές (couloir) θα χρησιμοποιούνται από αθλητές του Σ.Κ.Α.Μ., παράλληλα οι δύο μεσαίες από γυμναστές και αθλητές της πόλης μας που προπονούνται για πανελλήνιες ή άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις και οι δύο εξωτερικοί διάδρομοι είναι για το κοινό που θέλει να αθλείται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Κλείνοντας θεωρούμε αυτονόητο απ’ όλους η προσοχή που πρέπει να δοθεί για την προστασία του «ταρτάν» του σταδίου. Εξυπακούεται η μη χρήση εντός του χώρου ποδηλάτων ή μη κατάλληλων υποδημάτων που θα προκαλούσαν ανεπανόρθωτες φθορές.

Ευχόμαστε όλοι μαζί να χαρούμε και να αθληθούμε σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη με τα οποία θα πρέπει να πορευόμαστε ως λαός έτσι όπως μας έχουν διδάξει οι αρχαίοι πρόγονοι μας.

«Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ,»

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή