Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θεωρίες συνωμοσίες ‘θέλουν’ τον Κιανού Ριβς αθάνατο

Με το πέρασμα του χρόνου, λοιπόν, ο Ριβς διατήρησε τη φυσική του κατάσταση και την εμφάνισή του σε εκπληκτικά καλά επίπεδα -ακόμα και λίγα χρόνια πριν μπει στην δεκαετία των 60. Για το λόγο αυτό, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο ηθοποιός είναι αθάνατος.

Έτσι, η θεωρία συνωμοσίας ότι ο Ριβς είναι αθάνατος ξεκίνησε το 2009 όταν κάποιος στο Reddit δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γάλλου ηθοποιού Paul Mounet, σημειώνοντας την ομοιότητά του με τον Ριβς. Στη συνέχεια, η θεωρία τροφοδοτήθηκε περαιτέρω από το γεγονός ότι όταν ο Mounet πέθανε το 1922 σε ηλικία 74 ετών το σώμα του δεν βρέθηκε ποτέ, οδηγώντας τους θεωρητικούς συνωμοσίας να πιστέψουν ότι ο Mounet είναι στην ουσία ο Ριβς.

Το 2010 κυκλοφόρησε ο ιστότοπος Keanu is Immortal, που αποτελείται από αρκετούς θεωρητικούς συνωμοσίας που επισημαίνουν πληροφορίες που «αποδεικνύουν» ότι ο Ριβς είναι αθάνατος και ότι απλώς περνάει από διαφορετικές ταυτότητες ανά τους αιώνες.

Στον ιστότοπο Keanu is Immortal, οι επισκέπτες καλωσορίζονται με ένα κολάζ του Κιάνου Ριβς όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τις υποτιθέμενες ταυτότητές του. Ο πρώτος στη λίστα είναι ο Καρλομάγνος, ο αυτοκράτορας που κυβέρνησε τη Δυτική Ευρώπη από το 768 έως το 814.

Επόμενος στον κατάλογο των ταυτοτήτων είναι ένας πίνακας ενός άγνωστου ανθρώπου που δημιουργήθηκε από τον Ιταλό ζωγράφο Parmigianino το 1530.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της ιστοσελίδας, λοιπόν, Davide, η ευγενική καρδιά του Ριβς «μπορεί να αποκτηθεί μόνο σε μια μακρά και σοφή ζωή».

Μια από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες για τη γενναιοδωρία του Ριβς είναι όταν έδωσε τα περισσότερα από τα κέρδη της τριλογίας του «Matrix» στο προσωπικό που δούλεψε σκληρά στα παρασκήνια. Όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε, απάντησε: «Τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. Θα μπορούσα να ζήσω με αυτό που έχω ήδη κάνει για τους επόμενους αιώνες».

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή