Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέριεψαν τα χόρτα στην περιπατητική διαδρομή του Φρουρίου

Έντονη η ανησυχία των περιπατητών που χρησιμοποιούν συχνά την αγαπημένη τους διαδρομή για χαλάρωση, ξεκούραση και γυμναστική

Μια από τις αγαπημένες περιπατητικές διαδρομές για τους Τρικαλινούς είναι αδιαμφισβήτητα η διαδρομή πέριξ του Φρουρίου του Προφήτη Ηλία που ακόμη και με τον ασταθή καιρό οι πολίτες της δείχνουν την μεγάλη προτίμησή τους.

Ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή η εικόνα που παρουσιάζει η περιπατητική διαδρομή δεν είναι και η καλύτερη, καθώς είναι «πνιγμένη» στα χόρτα, αλλοιώνοντας έτσι  την μαγεία ενός τόσο ξεχωριστού μονοπατιού.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αναγνώστες του Trikalanews.gr, τα χόρτα πνίγουν τη διαδρομή και η πυκνή βλάστηση, γίνεται επικίνδυνη καθώς  ο περιπατητής φοβάται μη βγει ξαφνικά μπροστά του κανένα φίδι  ή κάποιο άλλο ερπετό.

Την ίδια ώρα, όσο πλησιάζουμε προς τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση γίνεται πιο επικίνδυνη λόγω θερμοκρασιών και η πιθανότητα πυρκαγιών αυξάνεται.
Οι αρμόδιες Αρχές πρέπει άμεσα να μεριμνήσουν ώστε η περιοχή να καθαριστεί προκειμένου οι Τρικαλινοί να μπορούν να την επισκέπτονται άφοβα.
trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή