Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με Ρομά – Δύο τραυματίες και εντάσεις στο σημείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης 5/1 στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας GRTimes, ήταν λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Πέμπτης, όταν σημειώθηκε σύγκρουση – άγνωστο μέχρι στιγμής κάτω από ποιες συνθήκες- μεταξύ ΙΧ και δικύκλου, στο οποίο επέβαιναν Ρομά στη συμβολή των οδών Μαιάνδρου και 25ης Μαρτίου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της μηχανής, οι οποίοι παρελήφθησαν από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και μετά την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, του ατυχήματος ακολούθησε προς στιγμήν φραστικό επεισόδιο, με άλλα άτομα Ρομά τα οποία συγκεντρώθηκαν στο σημείο και φέρονται να φώναξαν εναντίον του οδηγού του ΙΧ.

Άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., μεταξύ άλλων αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα, αλλά και για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, την καταγραφή και την έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Να σημειωθεί πως, στο συγκεκριμένο σημείο στην οδό Μαιάνδρου πριν από 1,5 χρόνο περίπου είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή του γνωστού ράπερ Σνικ, με την οδό να δίνεται μόλις σήμερα στην κυκλοφορία στο εν λόγω σημείο, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή