Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θετικός στον κορονοϊό ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκου

Ανακοίνωση του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων για την διάγνωσή του ως θετικός στον κορονοϊό

Μετά από επαφή που είχα με επιβεβαιωμένο και καταγεγραμμένο κρούσμα κορωνοϊού, χωρίς όμως να έχω εμφανίσει συμπτώματα, επισκέφτηκα άμεσα το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, προκειμένου να κάνω το επιβεβλημένο rapid test.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του τέστ στο οποίο υποβλήθηκα, βρέθηκα θετικός.

Με υπευθυνότητα και χωρίς καθυστέρηση, ενημέρωσα την οικογένεια μου καθώς και τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες μου που ήρθα σε επαφή, για το ανωτέρω αποτέλεσμα και στη συνέχεια μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, με σκοπό να υποβληθώ και σε μοριακό τέστ ελέγχου για COVID-19.

Τα αποτελέσματα του μοριακού τέστ αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθείτε εκ νέου.

Επιπλέον, μετά την επικοινωνία που είχα τόσο με την οικογένειά μου, όσο και με Αντιδημάρχους και συνεργάτες, όλοι μετέβησαν είτε στο Κέντρο Υγείας, είτε σε ιδιωτικά εργαστήρια και υποβλήθηκαν σε rapid τεστ κορωνοϊού. Όλα τα αποτελέσματα των ανωτέρω βγήκαν αρνητικά.

Ακολουθώντας λοιπόν τις οδηγίες των ειδικών του ΕΟΔΔΥ αλλά και των ιατρών με τους οποίους επικοινώνησα, θα πρέπει να τεθώ σε καραντίνα και κατ’ οίκον περιορισμό. Επισημαίνεται επιπλέον ότι, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στους χώρους του Δημαρχείου.

Τέλος, απευθυνόμενος στους Δημότες και στους εργαζόμενους του Δήμου Μετεώρων, θα ήθελα να τονίσω την σπουδαιότητα της πιστής τήρησης των μέτρων προφύλαξης και ότι επιβάλλεται να δείξουμε όλοι μας ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

Ο ιός είναι ύπουλος και βρίσκεται παντού, γι αυτό πρέπει να μην επαναπαυόμαστε και να είμαστε προσεκτικοί.

Με σεβασμό και υπευθυνότητα

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή