Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θητεία ορόσημο για τον Θανάση Λιούτα – Με συνέπεια και στο υπουργείο Εξωτερικών

Στον δρόμο για Αθήνα ήταν ο Βουλευτής του Νομού μας, Θανάσης Λιούτας όταν επικοινωνήσαμε μαζί του την περασμένη εβδομάδα. Κατέβαινε Αθήνα για την τελευταία συνεδρίαση – για την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο – της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας. Και αυτή τη φορά στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο Θανάσης μας είπε ότι επρόκειτο για μια πάρα πολύ μεγάλη τιμή, η συμμετοχή του στην Επιτροπή αυτή.

Του ζητήσαμε έναν μικρό απολογισμό, και μας μίλησε για τα νομοσχέδια για τα νέα εξοπλιστικά, για τα Rafale και τις φρεγάτες Belhara, για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια, για τις παρεμβάσεις του για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεών μας, και για τα νομοσχέδια του Υπουργείου Εξωτερικών που εισηγήθηκε από το βήμα της Ολομέλειας, περίπου έξι στον αριθμό.

Θα συμφωνήσουμε σαφέστατα ότι η συμμετοχή του Θανάση Λιούτα στην Επιτροπή Άμυνας, ιδιαιτέρως μέσα στις δύσκολες γεωπολιτικές συνθήκες που διέβη η χώρα, αποτέλεσε ορόσημο στην πρώτη του κοινοβουλευτική θητεία. Μπράβο του μάλιστα που τη συμμετοχή αυτή πάντοτε τη χαρακτηρίζει ως μια συμμετοχή μεγάλης τιμής και ύψιστης ευθύνης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή